Яблука печені в мікрохвильовці
(покроковий рецепт з фото)
Перед вами рецепт приготування яблук печених в мікрохвильовці. Із задоволенням поділюся з вами рецептом! смачно, швидко, смачно і неймовірно легко. Коли хочеться смачного на дієті _ саме-то!
Розповім вам, як приготувати яблука печені в мікрохвильовці. Взагалі, в класичному рецепті сиру не було, але мені здається, що сир додає цій простому рецептом якоїсь вагомості, як нібито відразу ж це не просто яблуко без серцевини, а повноцінний десерт. Загалом, рекомендую приготувати і спробувати!
- Яблука - 6 штук
- Чорнослив - 30 грам
- Ізюм - 30 грам
- Сир - 100 грам
- Горіхи волоські - 50 грам (без шкірки)
- Мед - За смаком
1. Яблука миємо, акуратно зрізаємо "кришечки", виймаємо серединки.
2. Курагу і родзинки замочимо на 5 хвилин в окропі, потім промиємо і відіжміть, змішаємо з сиром і медом.
3. Заповнюємо тепер цією сумішшю наші яблука. Посипаємо подрібненими горішками і на потужності 800 Вт в мікрохвильовці запікаємо 5-7 хвилин.
4. Готово! Приємного вам апетиту!