Печені яблука в мікрохвильовці
(покроковий рецепт з фото)
Ніжний і тонкий смак печених яблук нагадає про тепле літо, а запах наповнить ваш будинок ароматом осіннього яблуневого саду. Розповідаю, як зробити печені яблука в мікролновке!
Як відомо, печені яблука корисні практично всім. Крім того, що вони корисні - вони ще й дуже навіть смачні Приготування такого десерту не завдасть вам ніяких особливих клопотів. Якщо ви на дієті - саме те побалувати себе такою смакотою, треба тільки зменшити кількість меду. Як ви бачите, приготувати печені яблука в мікрохвильовці за допомогою цього простого рецепту дуже швидко. Мені здається, жоден десерт неможливо приготувати за такий час. Так що - беріть цей рецепт на замітку і балуйте себе і близьких
- Яблука - 6 штук
- Мед - 100 грам
Дуже добре підходять для запікання яблука сорту Ренет Симеренка. Можна взяти будь-які інші з кислуватим смаком і з жорсткою шкіркою.
Гарненько моєму яблука, витираємо. Акуратно, щоб не проколоти наскрізь, вирізаємо непотрібну нам серцевину.
Викладаємо яблука в посуд для мікрохвильовки і в серединку кожного яблука додаємо мед. Кількість меду залежить від того, Якою мірою солодощі ви хочете отримати десерт і наскільки кислі у вас яблука. Я кладу по 1.5-2 чайних ложки.
Включаємо мікрохвильовку на повну потужність на 5 хвилин. Коли вона вимкнутися, не відчиняйте відразу дверки, нехай яблука ще хвилинку постоять.