Рецепт Яблучний пиріг без цукру фото

Яблучний пиріг без цукру
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Тісто, Борошно, Фрукти, Яблука
Низькокалорійні, Рецепти без шкоди
На святковий стіл
Випічка, Пироги

Рецепт приготування корисного низькокалорійного пирога, який ідеально підійде навіть людям з цукровим діабетом.

Як доводить практика, регулярно є смачні десерти і при цьому піклуватися про своє здоров'я і фігуру реально. Просто потрібно вибирати правильні рецепти, наприклад, як цей яблучний пиріг без додавання цукру.

  • Борошна - 2 склянки
  • Розпушувача для тіста - 2 Ст. Ложки
  • Соди - 1 Чайна ложка
  • Кориці - 1/2 чайних ложки
  • Мускатного горіха - 1/2 чайних ложки
  • Солі - 1/2 чайних ложки
  • Яблучного соусу - 5.5 склянки
  • Коричневого замінника цукру - 3/4 склянки
  • Яйця - 2 штуки
  • Ванілі - 1 Чайна ложка
  • Родзинок - 1/2 склянки
яблучний пиріг без цукру - фото крок 1
1. Прогріти духовку до температури 175-180 градусів Цельсія. Змастити хлібну форму розміром приблизно 20 з 10 см.
яблучний пиріг без цукру - фото крок 2
2. Просіяти з змішати борошно, розпушувач, соду, корицю, мускат і сіль. Відставити в сторону.
яблучний пиріг без цукру - фото крок 3
3. В об'ємній мисці збити яйця до білої піни, а потім додати замінник цукру, перемішати, влити яблучний соус і додати ванілін. Ще раз перемішати.
яблучний пиріг без цукру - фото крок 4
4. У яєчну масу додати борошно і заважати до повної однорідності тесту, додати родзинки і знову перемішати.
яблучний пиріг без цукру - фото крок 5
5. Вилити тісто у форму для хліба. Випікати при температурі 175-180 градусів протягом приблизно години. Готовність пирога можна перевірити, встромивши в нього зубочистку. Якщо на ній нічого не залишається, то страву можна витягати з духовки.

Схожі рецепти