Яблучний пиріг без цукру
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування корисного низькокалорійного пирога, який ідеально підійде навіть людям з цукровим діабетом.
Як доводить практика, регулярно є смачні десерти і при цьому піклуватися про своє здоров'я і фігуру реально. Просто потрібно вибирати правильні рецепти, наприклад, як цей яблучний пиріг без додавання цукру.
- Борошна - 2 склянки
- Розпушувача для тіста - 2 Ст. Ложки
- Соди - 1 Чайна ложка
- Кориці - 1/2 чайних ложки
- Мускатного горіха - 1/2 чайних ложки
- Солі - 1/2 чайних ложки
- Яблучного соусу - 5.5 склянки
- Коричневого замінника цукру - 3/4 склянки
- Яйця - 2 штуки
- Ванілі - 1 Чайна ложка
- Родзинок - 1/2 склянки
1. Прогріти духовку до температури 175-180 градусів Цельсія. Змастити хлібну форму розміром приблизно 20 з 10 см.
2. Просіяти з змішати борошно, розпушувач, соду, корицю, мускат і сіль. Відставити в сторону.
3. В об'ємній мисці збити яйця до білої піни, а потім додати замінник цукру, перемішати, влити яблучний соус і додати ванілін. Ще раз перемішати.
4. У яєчну масу додати борошно і заважати до повної однорідності тесту, додати родзинки і знову перемішати.
5. Вилити тісто у форму для хліба. Випікати при температурі 175-180 градусів протягом приблизно години. Готовність пирога можна перевірити, встромивши в нього зубочистку. Якщо на ній нічого не залишається, то страву можна витягати з духовки.