Рецепт Яблучний пиріг без борошна фото

Яблучний пиріг без борошна
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Фрукти , Яблука , Мак
Низькокалорійні
На полуденок
Випічка , Пироги
Кількість порцій: 5-7
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Хочете схуднути, але і відязикатися від солодкого не можете? Або ви просто любите нові рецепти? В будь-якому випадку, цей яблучний пиріг без борошна в домашніх умовах готується легко а виходить смачним!

Опис приготування:

Цей рецепт приготування яблучного пирога без борошна вам точно сподобається! Смачне і дуже незвичайне на смак ласощі - тут просто неможливо втриматися! Але ж немає борошна - немає і зайвий калорій, як ви розумієте, так що навіть ті, хто на дієті, можуть покуштувати один-два шматочки без страху поправитися!

  • Мак - 100 грам
  • Вершкове масло - 100 грам
  • Мед - 1 Ст. Ложка
  • Манька - 2 Ст. Ложки
  • Цукрова пудра - 8 Ст. Ложок(3 ст.Л. - в тісто, інше - для глазурі)
  • Яблука - 2-3 штук
  • Яйця - 3 штуки
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка
  • Лимон - 1 штука (тільки сік, для глазурі)
яблучний пиріг без борошна - фото крок 1
1. Мак хвилин п'ять треба проварити, добре злити воду і розтерти в кавомолці або м'ясорубці з медом. Масло розтопити, вводим к маку, а також по одному жовтку і відразу перетираємо, щоб вони не згорнулися. Сюди ж вводимо перетерті на дрібній тертці яблука, манку, розпушувач, 3 ст.Л. Цукрової пудри.
яблучний пиріг без борошна - фото крок 2
2. Яєчні білки окремо збиваємо, вводимо в тісто і перемішати. Запікаємо тепер 40 хвилин при 180 градусах в духовці. Даємо охолонути.
яблучний пиріг без борошна - фото крок 3
3. Цукрову пудру змішуємо з лимонним соком і водою - отримуємо глазур для прикраси. Прикрашаємо пиріг і подаємо!

Схожі рецепти