Яблучний пиріг без борошна
(покроковий рецепт з фото)
Хочете схуднути, але і відязикатися від солодкого не можете? Або ви просто любите нові рецепти? В будь-якому випадку, цей яблучний пиріг без борошна в домашніх умовах готується легко а виходить смачним!
Цей рецепт приготування яблучного пирога без борошна вам точно сподобається! Смачне і дуже незвичайне на смак ласощі - тут просто неможливо втриматися! Але ж немає борошна - немає і зайвий калорій, як ви розумієте, так що навіть ті, хто на дієті, можуть покуштувати один-два шматочки без страху поправитися!
- Мак - 100 грам
- Вершкове масло - 100 грам
- Мед - 1 Ст. Ложка
- Манька - 2 Ст. Ложки
- Цукрова пудра - 8 Ст. Ложок(3 ст.Л. - в тісто, інше - для глазурі)
- Яблука - 2-3 штук
- Яйця - 3 штуки
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
- Лимон - 1 штука (тільки сік, для глазурі)
1. Мак хвилин п'ять треба проварити, добре злити воду і розтерти в кавомолці або м'ясорубці з медом. Масло розтопити, вводим к маку, а також по одному жовтку і відразу перетираємо, щоб вони не згорнулися. Сюди ж вводимо перетерті на дрібній тертці яблука, манку, розпушувач, 3 ст.Л. Цукрової пудри.
2. Яєчні білки окремо збиваємо, вводимо в тісто і перемішати. Запікаємо тепер 40 хвилин при 180 градусах в духовці. Даємо охолонути.
3. Цукрову пудру змішуємо з лимонним соком і водою - отримуємо глазур для прикраси. Прикрашаємо пиріг і подаємо!