Яблучний кекс в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Хочу вам розповісти, як приготувати яблучний кекс в мультиварці в домашніх умовах. Випічка в мультиварці - це прекрасно, вона виходить в міру вологою і не пригорає! Спробуйте, це просто!
Хочу вам розповісти про це простому рецепті яблучного кексу в мультиварці. Виходить соковита і в міру волога випічка, яка відмінно поєднується з кавою, чаєм і молочними коктейлями. Смачний і ароматний, рекомендую!
- Вершкове масло - 90 грам
- Яблука - 300 грам
- Цукор - 120 грам
- Борошно - 150 грам
- Варення яблучне - 150 грам
- Яйця - 2 штуки
- Сода - 1 Чайна ложка

1. Яблука ріжемо часточками, видаляємо частина з насінням. Викладаємо на дно мультиварки, половину масла ріжемо кубиками і кидаємо в них. В режимі "випічка" тушкуємо яблука. Помішуйте і стежте, щоб вони стали м'якими, але не перетворилися в кашу.

2. Окремо збиваємо яйця з маслом і цукром. Далі додаємо борошно, соду і варення. Постійно збиваємо суміш, щоб не залишилося грудочок.

3. Виливаємо тісто поверх вже підготовлених яблук, і доводимо до повної готовності в режимі "випічка" . Готуємо "до сухої сірники" .

4. Готово! Приємного вам апетиту!