Рецепт Яблучні сухарики фото

Яблучні сухарики
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Фрукти , Яблука
Вегетаріанське харчування
На полуденок , Для дітей , Десерт
Випічка
Кількість порцій: 8
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Іноді уязика готування диктують свої правила. У мене, наприклад, не дуже гарна духовка, тому мені доводиться під неї підлаштовуватися. Часто вона пересушує запікати страви.

Опис приготування:

Я часто дістаю пиріг з духовки і засмучуюсь, що він сухий. Один раз мені довелося повністю переробити рецепт, так і з'явився новий. Тепер ділюся з вами, як приготувати яблучні сухарики. Точніше - це був пиріг, який став новою випічкою. І вона виявилася дуже смачною, як не можна до речі підходить під чай.

  • Борошно - 500 грам
  • Дріжджі - 6 грам
  • Сир - 500 грам
  • Цукор - 300 грам
  • Молоко - 250 мілілітрів
  • Крем - 125 мілілітрів
  • Яйце - 1 штука
  • Яблуко - 3 штуки
  • Сіль - 1 Ст. Ложка
  • Ванілін - 4 грами
  • Манька - 2 Ст. Ложки
  • Кардамон - 0, 5 чайних ложки
  • Обкладинка - 0, 5 чайних ложки
  • Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
яблучні сухарики - фото крок 1
Борошно просійте і з'єднайте з 200 г. Цукру, дріжджами, 2 г. Ваніліну і сіллю. Молоко трохи підігрійте, змішайте його зі сметаною і додайте до борошна.
яблучні сухарики - фото крок 2
Замісити круте тісто. Залиште його десь на півтори години в теплому місці, накривши рушником.
яблучні сухарики - фото крок 3
Поки тісто настоюється, розітріть сир з корицею, цукром, що залишився, kardamonom, яйцем, манкою і двома грамами ваніліну.
яблучні сухарики - фото крок 4
Яблуко помийте, очистіть від шкірки і насіння, а потім подрібніть.
яблучні сухарики - фото крок 5
Obomnite тісто і розділити на дві частини. Одна повинна бути трохи більше другий. Форму для випічки змастіть рослинною олією і трохи присипте манкою.
яблучні сухарики - фото крок 6
Меншу частину тіста розкачати, розкладіть на неї яблука, трохи присипте цукром. Поверніть в рулет. Розріжте на"квіточки" , викладіть їх в форму.
яблучні сухарики - фото крок 7
Другий шар тіста розкачати, змастіть його сирною масою. Скрутіть все в рулет, наріжте так само, як і яблучний шар, теж покладіть зверху. Розрівняйте тісто.
яблучні сухарики - фото крок 8
Запікайте пиріг протягом 40 хвилин. Потім дістаньте його, розріжте на скибочки і вже підсушіть їх до стану сухарів на деку.

Схожі рецепти