Яблучні сухарики
(покроковий рецепт з фото)
Іноді уязика готування диктують свої правила. У мене, наприклад, не дуже гарна духовка, тому мені доводиться під неї підлаштовуватися. Часто вона пересушує запікати страви.
Я часто дістаю пиріг з духовки і засмучуюсь, що він сухий. Один раз мені довелося повністю переробити рецепт, так і з'явився новий. Тепер ділюся з вами, як приготувати яблучні сухарики. Точніше - це був пиріг, який став новою випічкою. І вона виявилася дуже смачною, як не можна до речі підходить під чай.
- Борошно - 500 грам
- Дріжджі - 6 грам
- Сир - 500 грам
- Цукор - 300 грам
- Молоко - 250 мілілітрів
- Крем - 125 мілілітрів
- Яйце - 1 штука
- Яблуко - 3 штуки
- Сіль - 1 Ст. Ложка
- Ванілін - 4 грами
- Манька - 2 Ст. Ложки
- Кардамон - 0, 5 чайних ложки
- Обкладинка - 0, 5 чайних ложки
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
Борошно просійте і з'єднайте з 200 г. Цукру, дріжджами, 2 г. Ваніліну і сіллю. Молоко трохи підігрійте, змішайте його зі сметаною і додайте до борошна.
Замісити круте тісто. Залиште його десь на півтори години в теплому місці, накривши рушником.
Поки тісто настоюється, розітріть сир з корицею, цукром, що залишився, kardamonom, яйцем, манкою і двома грамами ваніліну.
Яблуко помийте, очистіть від шкірки і насіння, а потім подрібніть.
Obomnite тісто і розділити на дві частини. Одна повинна бути трохи більше другий. Форму для випічки змастіть рослинною олією і трохи присипте манкою.
Меншу частину тіста розкачати, розкладіть на неї яблука, трохи присипте цукром. Поверніть в рулет. Розріжте на "квіточки", викладіть їх в форму.
Другий шар тіста розкачати, змастіть його сирною масою. Скрутіть все в рулет, наріжте так само, як і яблучний шар, теж покладіть зверху. Розрівняйте тісто.
Запікайте пиріг протягом 40 хвилин. Потім дістаньте його, розріжте на скибочки і вже підсушіть їх до стану сухарів на деку.