Яблучні слойки з корицею
(покроковий рецепт з фото)
Яблуко і кориця… здається, що це поєднання було завжди. Випічка з ними відрізняється особливим ароматом і злегка пряним смаком. Давайте повторимо це знову! Тільки візьмемо новий рецепт, наприклад, цей.
Подивіться, як приготувати яблучні слойки з корицею. Якщо у вас є готове тісто, то рецепт здасться вам простим. Тільки начинку ми трохи підготуємо, щоб вона була помягче. Ще в смаку буде трохи кислинки завдяки цедрі лимона. З чаєм і джемом така випічка розлетиться моментально!
- Слоёное тесто бездрожжевое - 240 грам
- Яблуко - 500 грам
- Вода - 120 мілілітрів
- Цукор коричневий - 2 Ст. Ложки
- Кориця мелена - 1 Ст. Ложка
- Цедра лимону - 1 Чайна ложка
1. Підготуйте начинку. Яблука почистіть і наріжте кубиками. Викладіть їх в сотейник і влийте воду. Проваріть фрукти пару хвилин до м'якості.
2. Потім воду з-під яблук злийте і залиште на потім. Самі плоди перемішайте з корицею, цукром і цедрою.
3. Тим часом размороженное тісто розрізати на однакові квадрати.
4. Потім в центр кожного шматочка викладіть начинку.
5. А краю змастіть залишеним яблучним соком.
6. Тепер зліпите вироби з 3-х сторін.
7. За бажанням трохи присипте слойки цукром. Зробіть зверху кілька надрізів на тесті.
8. Випікайте слойки 25 хвилин при 200 градусах в духовці. Приємного чаювання!