Рецепт Яблучні слойки з корицею фото

Яблучні слойки з корицею
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Тісто , Фрукти , Яблука , Листкове тісто
Вегетаріанське харчування
На полуденок , Для дітей , Десерт
Випічка , Солодке , Листкові торти
Кількість порцій: 8
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Яблуко і кориця… здається, що це поєднання було завжди. Випічка з ними відрізняється особливим ароматом і злегка пряним смаком. Давайте повторимо це знову! Тільки візьмемо новий рецепт, наприклад, цей.

Опис приготування:

Подивіться, як приготувати яблучні слойки з корицею. Якщо у вас є готове тісто, то рецепт здасться вам простим. Тільки начинку ми трохи підготуємо, щоб вона була помягче. Ще в смаку буде трохи кислинки завдяки цедрі лимона. З чаєм і джемом така випічка розлетиться моментально!

  • Слоёное тесто бездрожжевое - 240 грам
  • Яблуко - 500 грам
  • Вода - 120 мілілітрів
  • Цукор коричневий - 2 Ст. Ложки
  • Кориця мелена - 1 Ст. Ложка
  • Цедра лимону - 1 Чайна ложка
яблучні слойки з корицею - фото крок 1
1. Підготуйте начинку. Яблука почистіть і наріжте кубиками. Викладіть їх в сотейник і влийте воду. Проваріть фрукти пару хвилин до м'якості.
яблучні слойки з корицею - фото крок 2
2. Потім воду з-під яблук злийте і залиште на потім. Самі плоди перемішайте з корицею, цукром і цедрою.
яблучні слойки з корицею - фото крок 3
3. Тим часом размороженное тісто розрізати на однакові квадрати.
яблучні слойки з корицею - фото крок 4
4. Потім в центр кожного шматочка викладіть начинку.
яблучні слойки з корицею - фото крок 5
5. А краю змастіть залишеним яблучним соком.
яблучні слойки з корицею - фото крок 6
6. Тепер зліпите вироби з 3-х сторін.
яблучні слойки з корицею - фото крок 7
7. За бажанням трохи присипте слойки цукром. Зробіть зверху кілька надрізів на тесті.
яблучні слойки з корицею - фото крок 8
8. Випікайте слойки 25 хвилин при 200 градусах в духовці. Приємного чаювання!

Схожі рецепти