Яблучне варення в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Хочете дізнатися, як приготувати яблучне варення в мультиварці? Але не банальне, як ми звикли: з яблук і цукру, - а смачне, дивовижно ароматне і з незвичайними для варення інгредієнтами.
Любіть яблучне варення? А пробували готувати його в мультиварці? Я поділюся з вами нескладним рецептом приготування яблучного варення в мультиварці. Але це буде не зовсім звичайне варення, до якого ми звикли. Однак повірте: це дуже смачно! хрусткі горішки, яблучка часточками і незвичайний ароматний відтінок лаврового листа ...
- Яблука - 1 кілограм
- Цукор - 600 грам
- Вода - 100 мілілітрів
- Грецькі горіхи - 200 грам
- Лимон - 1 штука
- Спирти, амаретто - 40 мілілітрів
- Лавровий лист - 2 штуки
Яблука необхідно помити і нарізати часточками. Включаємо мультиварку в режимі "варення" і час - 1 час.
У чашу мультиварки додаємо воду, цукор, цедру і сік лимона. Готуємо сироп, помішуючи, доти, поки цукор не розчиниться.
Потім в сироп додаємо яблука і лавровий лист. Перемішуємо, закриваємо кришку і готуємо 20 хвилин.
Через 20 хвилин виймаємо лавровий лист, додаємо горіхи і лікер. Закриваємо кришку мультиварки і варимо до сигналу.
Готове варення розкладаємо в стерилізовані банки і закриваємо кришками. Перевертаємо і залишаємо остигати.