Рецепт Яблучне варення п'ятихвилинка фото

Яблучне варення п'ятихвилинка
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Фрукти , Яблука
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування
На швидку руку
Заготовки , Варення
Кількість порцій: 8-9
Час приготування: 30 хв.

Дивно смачне, солодке, з натуральним ароматом і кольором, яблучне варення п'ятихвилинка в домашніх умовах добре підходить як для начинки в будь-яку випічку, так і до млинців або каш. Пробуйте

Опис приготування:

Я розповім вам, як приготувати яблучне варення п'ятихвилинка за бабусиним рецептом. Таке варення зберігає натуральний колір і аромат свіжих яблук через швидку термічної обробки, тому я рекомендую готувати варення саме так, адже при годинний варінні фруктів і ягід від їх корисних властивостей не залишиться і сліду, а так, - не тільки смачне, але і корисне зиязикай ласощі. Готуємо?

Рецепт варення з яблук (п'ятихвилинка):

1. Всі яблука моєму, розрізаємо на половинки і вирізаємо частина з насінням з кожного плода.

2. Натираємо всі яблука на крупну тертку, засипаємо цукром і корицею, і залишимо на деякий час в стороні, щоб яблука пустили сік.

3. Перемішаємо все разом ще раз, і відправимо на плиту, щоб залишки цукру розчинилися.

4. Як тільки суміш в каструльці починає кипіти - zasekaem ешт 5 хвилин, і вже після цього знімаємо з вогню.

5. Розливаємо яблучну суміш по чистим стерилізованим банкам, і відразу ж закочує кришками.

Зберігати таке варення потрібно добу в перевернутому стані, укутавши ковдрами, а вже потім - відправляти в комору або льох чекати своєї години. Смачного!


  • Яблука - 2 кілограма
  • Цукор - 200 грам
  • Обкладинка - 1 Ст. Ложка
Я розповім вам, як приготувати яблучне варення п'ятихвилинка за бабусиним рецептом. Таке варення зберігає натуральний колір і аромат свіжих яблук через швидку термічної обробки, тому я рекомендую готувати варення саме так, адже при годинний варінні фруктів і ягід від їх корисних властивостей не залишиться і сліду, а так, - не тільки смачне, але і корисне зиязикай ласощі. Готуємо?

Рецепт варення з яблук (п'ятихвилинка):

1. Всі яблука моєму, розрізаємо на половинки і вирізаємо частина з насінням з кожного плода.

2. Натираємо всі яблука на крупну тертку, засипаємо цукром і корицею, і залишимо на деякий час в стороні, щоб яблука пустили сік.

3. Перемішаємо все разом ще раз, і відправимо на плиту, щоб залишки цукру розчинилися.

4. Як тільки суміш в каструльці починає кипіти - zasekaem ешт 5 хвилин, і вже після цього знімаємо з вогню.

5. Розливаємо яблучну суміш по чистим стерилізованим банкам, і відразу ж закочує кришками.

Зберігати таке варення потрібно добу в перевернутому стані, укутавши ковдрами, а вже потім - відправляти в комору або льох чекати своєї години. Смачного!

Схожі рецепти