Рецепт Яблучне морозиво фото

Яблучне морозиво
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Фрукти , Яблука
Вегетаріанське харчування
Для дітей , На святковий стіл , Десерт
Десерти , Морозиво
Кількість порцій: 5
Час приготування: 5 г. 0 хв.

Немає кращого десерту, ніж приготований своїми руками. Пропоную вам рецепт чудового морозива, яке можна приготувати з яблук.

Опис приготування:

Освіжаючий холодний десерт готуйте так:

1. Яблука очистіть від шкірки, видаліть насіння і натріть на тертці. Потім яблучне пюре відправте в холодильник на годину.

2. Холодні вершки збийте з допомогою міксера і з'єднайте з яблучним пюре.

3. Додайте в суміш цукор, трохи лимонного соку і ретельно збийте.

4. Отриману суміш помістіть в морозилку на 4 години до повного застигання. При цьому кожні 30-40 хвилин виймайте і збивайте за допомогою міксера.

При подачі на стіл наріжте морозиво кульками за допомогою ложки. Дайте йому постояти хвилин 5-7 при кімнатній температурі, щоб трохи оплавитися і приступайте до трапези.

Смачного!


  • Яблука - 350 грам
  • Цукор - 30 грам
  • Вершки - 500 мілілітрів
  • Лимонний сік - 1 Ст. Ложка
Освіжаючий холодний десерт готуйте так:

1. Яблука очистіть від шкірки, видаліть насіння і натріть на тертці. Потім яблучне пюре відправте в холодильник на годину.

2. Холодні вершки збийте з допомогою міксера і з'єднайте з яблучним пюре.

3. Додайте в суміш цукор, трохи лимонного соку і ретельно збийте.

4. Отриману суміш помістіть в морозилку на 4 години до повного застигання. При цьому кожні 30-40 хвилин виймайте і збивайте за допомогою міксера.

При подачі на стіл наріжте морозиво кульками за допомогою ложки. Дайте йому постояти хвилин 5-7 при кімнатній температурі, щоб трохи оплавитися і приступайте до трапези.

Смачного!

Схожі рецепти