Яблучне морозиво
(покроковий рецепт з фото)
Немає кращого десерту, ніж приготований своїми руками. Пропоную вам рецепт чудового морозива, яке можна приготувати з яблук.
Освіжаючий холодний десерт готуйте так:
1. Яблука очистіть від шкірки, видаліть насіння і натріть на тертці. Потім яблучне пюре відправте в холодильник на годину.
2. Холодні вершки збийте з допомогою міксера і з'єднайте з яблучним пюре.
3. Додайте в суміш цукор, трохи лимонного соку і ретельно збийте.
4. Отриману суміш помістіть в морозилку на 4 години до повного застигання. При цьому кожні 30-40 хвилин виймайте і збивайте за допомогою міксера.
При подачі на стіл наріжте морозиво кульками за допомогою ложки. Дайте йому постояти хвилин 5-7 при кімнатній температурі, щоб трохи оплавитися і приступайте до трапези.
Смачного!
- Яблука - 350 грам
- Цукор - 30 грам
- Вершки - 500 мілілітрів
- Лимонний сік - 1 Ст. Ложка
Освіжаючий холодний десерт готуйте так:
1. Яблука очистіть від шкірки, видаліть насіння і натріть на тертці. Потім яблучне пюре відправте в холодильник на годину.
2. Холодні вершки збийте з допомогою міксера і з'єднайте з яблучним пюре.
3. Додайте в суміш цукор, трохи лимонного соку і ретельно збийте.
4. Отриману суміш помістіть в морозилку на 4 години до повного застигання. При цьому кожні 30-40 хвилин виймайте і збивайте за допомогою міксера.
При подачі на стіл наріжте морозиво кульками за допомогою ложки. Дайте йому постояти хвилин 5-7 при кімнатній температурі, щоб трохи оплавитися і приступайте до трапези.
Смачного!
1. Яблука очистіть від шкірки, видаліть насіння і натріть на тертці. Потім яблучне пюре відправте в холодильник на годину.
2. Холодні вершки збийте з допомогою міксера і з'єднайте з яблучним пюре.
3. Додайте в суміш цукор, трохи лимонного соку і ретельно збийте.
4. Отриману суміш помістіть в морозилку на 4 години до повного застигання. При цьому кожні 30-40 хвилин виймайте і збивайте за допомогою міксера.
При подачі на стіл наріжте морозиво кульками за допомогою ложки. Дайте йому постояти хвилин 5-7 при кімнатній температурі, щоб трохи оплавитися і приступайте до трапези.
Смачного!