Яблучне морозиво з молока
(покроковий рецепт з фото)
Якщо якості морозива з магазину ви не довіряєте, рекомендую вам зробити його самостійно. З цим покроковим рецептом у вас все вийде ідеально з першого разу, так що насолоджуйтесь!
Я хочу поділитися з вами цікавою ідеєю, як приготувати яблучне морозиво з молока. Це ідеальний десерт для дітей: натуральний, нежирний і дуже смачний. Карамелізовані яблучка надають йому особливу родзинку. Таке морозиво напевно стане улюбленим ласощами не тільки у малюків, але і у дорослих. Рекомендую рецепт!
- Яблуко - 3-4 штук
- Цукор - 1 Склянка
- Молоко - 2 склянки
- Сіль - 1/2 чайних ложки
1. У каструльку або сотейник всипте цукор, поставте на вогонь.
2. Розтопіть цукор на повільному вогні, щоб вийшла карамель. На весь процес піде близько 10-15 хвилин.
3. Яблука вимийте, обсушити і подрібніть.
4. Викладіть яблука в карамель. Додайте сіль. Акуратно перемішайте і млоїте на повільному вогні, поки вони не стануть м'якими.
5. Молоко доведіть до кипіння до кипіння і зніміть з вогню. Тонкою цівкою вливайте в яблука, помішуючи. Залиште, поки маса не досягне кімнатної температури.
6. Протріть через сито, викладіть в контейнер і відправте на ніч в холодильник.
7. Дуже смачне натуральне морозиво готове.
Смачного!
Смачного!