Яблучне морозиво в домашніх умовах
(покроковий рецепт з фото)
А яке морозиво любите ви? шоколадне, ванільне, фруктове або яке-небудь ще? Смаків десерту просто не перелічити, і кожна людина знайде на свої переваги. Мені подобаються трохи кислуваті.
І щоб це вийшло, варто в десерт додати шматочки кисло-солодких фруктів. Наприклад, я пропоную вам прочитати про те, як приготувати яблучне морозиво в домашніх умовах. У магазині такий вид рідко зустрінеш. Так що ви легко здивуєте гостей, коли подасте цю смакоту до столу.
- Яблуко - 2 штуки
- Вода - 50 мілілітрів
- Обкладинка - 1 Ст. Ложка
- Кукурудзяний крохмаль - 1 Ст. Ложка
- Мускатний горіх, подрібнений - 0, 25 чайних ложки
- Ванілін - 1 Чайна ложка
- Згущене молоко - 400 грам
Яблука почистіть і дрібно наріжте. Перекладіть їх в каструлю разом з корицею, крохмалем, мускатним горіхом і водою. Варіть фрукти на повільному вогні протягом 10 хвилин, помішуючи. Приберіть яблука остигати, можна в холодильник.
Тепер зробіть крем. У мисці збийте вершки до стійких піків. В іншому посуді згущене молоко перемішайте з ваніліном. Потім змішайте вершки зі згущеним молоком.
У крем додайте яблука. Перемішайте масу до рівномірного розподілу яблук.
Перекладіть майбутнє морозиво в форму, яку приберіть в морозильник.
Через 3-5 годин морозиво буде готово. Приємною дегустації!