Рецепт Яблучне морозиво в домашніх умовах фото

Яблучне морозиво в домашніх умовах
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти , Фрукти , Вершки , Яблука , Згущене молоко
Вегетаріанське харчування
На полуденок , Для дітей , На святковий стіл , День народження
Десерти , Морозиво
Кількість порцій: 8
Час приготування: 5 г. 0 хв.

А яке морозиво любите ви? шоколадне, ванільне, фруктове або яке-небудь ще? Смаків десерту просто не перелічити, і кожна людина знайде на свої переваги. Мені подобаються трохи кислуваті.

Опис приготування:

І щоб це вийшло, варто в десерт додати шматочки кисло-солодких фруктів. Наприклад, я пропоную вам прочитати про те, як приготувати яблучне морозиво в домашніх умовах. У магазині такий вид рідко зустрінеш. Так що ви легко здивуєте гостей, коли подасте цю смакоту до столу.

  • Яблуко - 2 штуки
  • Вода - 50 мілілітрів
  • Обкладинка - 1 Ст. Ложка
  • Кукурудзяний крохмаль - 1 Ст. Ложка
  • Мускатний горіх, подрібнений - 0, 25 чайних ложки
  • Ванілін - 1 Чайна ложка
  • Згущене молоко - 400 грам
яблучне морозиво в домашніх умовах - фото крок 1
Яблука почистіть і дрібно наріжте. Перекладіть їх в каструлю разом з корицею, крохмалем, мускатним горіхом і водою. Варіть фрукти на повільному вогні протягом 10 хвилин, помішуючи. Приберіть яблука остигати, можна в холодильник.
яблучне морозиво в домашніх умовах - фото крок 2
Тепер зробіть крем. У мисці збийте вершки до стійких піків. В іншому посуді згущене молоко перемішайте з ваніліном. Потім змішайте вершки зі згущеним молоком.
яблучне морозиво в домашніх умовах - фото крок 3
У крем додайте яблука. Перемішайте масу до рівномірного розподілу яблук.
яблучне морозиво в домашніх умовах - фото крок 4
Перекладіть майбутнє морозиво в форму, яку приберіть в морозильник.
яблучне морозиво в домашніх умовах - фото крок 5
Через 3-5 годин морозиво буде готово. Приємною дегустації!

Схожі рецепти