Рецепт Вологий шоколадний пиріг фото

Вологий шоколадний пиріг
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Ягоди , Бісквітне тісто , Вишня
Вегетаріанське харчування , ПП рецепти , Рецепти сироїдіння , Рецепти для схуднення
На полуденок , Для дітей , Десерт
Випічка , Солодке , Пироги
Кількість порцій: 8
Час приготування: 1 г. 0 хв.

У нас сьогодні на десерт ніжний і повітряний вологий шоколадний пиріг з вишнею. Готувати його дуже просто і швидко. Такий пиріг можна спекти і для сімейного чаювання, і для несподіваних гостей.

Опис приготування:

Дуже люблю шоколадну випічку. Коли хочеться чогось швидкого і смачного, я завжди печу цей пиріг. Його можна їсти ложечкою, він просто тане в роті, такий він виходить ніжний і смачний. Із задоволенням ділюся з вами, як приготувати вологий шоколадний пиріг.

  • Борошно - 100 грам
  • Какао-порошок - 2 Ст. Ложки (з гіркою, алкалізований)
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка
  • Яйце - 3 штуки
  • Масло оливкове - 100 мілілітрів
  • Цукор - 165 грам
  • Вишня - 250 грам (без кісточок)
вологий шоколадний пиріг - фото крок 1
Підготуйте інгредієнти.
вологий шоколадний пиріг - фото крок 2
Борошно, какао-порошок і розпушувач просійте в миску. Яйця і цукор з'єднайте в окремій мисці, збийте на високій швидкості міксера протягом 5 хвилин в пишну світлу піну. Тонкою цівкою влийте оливкова олія, продовжуючи збивати.
вологий шоколадний пиріг - фото крок 3
Додайте сухі інгредієнти, акуратно перемішайте за допомогою лопатки, зберігаючи пишність тесту.
вологий шоколадний пиріг - фото крок 4
Додайте вишню без кісточок, перемішайте.
вологий шоколадний пиріг - фото крок 5
Форму для випічки (діаметр - 18 см) змастіть маслом. Вилийте тісто, поставте запікати в розігріту до 180 градусів духовку на 40-45 хвилин.
вологий шоколадний пиріг - фото крок 6
Повністю остудіть пиріг у формі.
вологий шоколадний пиріг - фото крок 7
Смачного!

Схожі рецепти