Вівсяні батончики для дітей
(покроковий рецепт з фото)
Не секрет, що діти дуже люблять солодке. Замість покупних батончиків пропоную зробити корисне і смачне ласощі самостійно. Записуйте рецепт, як приготувати вівсяні батончики для дітей.
До вівсяним пластівців можна додати мигдаль, грецькі горіхи, пекан, кешью та інші горіхи. Крім горіхів можна додати сухофрукти, кукурудзяні пластівці, шоколад. Використовуйте мед замість цукру, щоб зробити солодкі батончики. Зберігати їх можна більше тижня в холодильнику.
- Вершкове масло - 1/4 склянки
- Мед - 1/4 склянки
- Цукор - 2 Ст. Ложки
- Вівсяні пластівці - 2 склянки (швидкого приготування )
- Ванільний екстракт - 0, 5 чайних ложки
- Рисові пластівці - 1 Склянка
- Шоколадна стружка - 2 Ст. Ложки
1. У сотейник викладіть вершкове масло, цукор (коричневий), мідь. Надішліть на вогонь і варіть 2 хвилини, щоб розчинилися цукрові крупинки.
2. У мисці змішайте вівсяні пластівці і рисові повітряні пластівці.
3. Зніміть сотейник з вогню і перемішайте його вміст з ваніллю за допомогою силіконової лопатки.
4. Влийте гаряче вміст сотейника в миску до сипучим інгредієнтів, перемішайте гарненько.
5. Плоску форму або лист змастіть рослинною олією або застеліть пергаментом, викладіть вівсяну масу і розподіліть її в один шар, посипте шоколадною стружкою і злегка притисніть її.
6. Залиште суміш до охолодження, потім наріжте шматочками.
7. Їжте батончики відразу або загорніть в плівку і зберігайте в холодильнику.