Вітамінний морс з обліпихою
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 40 хв.
На свій подив, ніколи не робила жодних морси, крім як з журавлини. Тому з появою обліпихи вирішила поекспериментувати і приготувати морс саме з неї. Дуже смачний!
Опис приготування:
Завдання нашого морсу - це збереження більшої кількості вітамінів. Під час приготування нічого кип'ятити не треба, так як це зруйнує більшу їх частину. Досить просто напій трохи настояти. Для більш цікавого смаку можна додати ароматних спецій, наприклад, корицю.
- Обліпиха - 2 склянки
- Вода - 2 L
- Цукор - За смаком
Обліпиху подрібніть блендером.
Подрібнені ягоди залийте окропом і накрийте кришкою. Дайте настоятися хвилин 15.
Потім штам.
У графин насипте цукор і влийте гарячий морс. Перемішайте.
Можна пригощатися!