Рецепт Вітамінна суміш для імунітету фото

Вітамінна суміш для імунітету
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Мед
Низькокалорійні , ПП рецепти
На вечерю , На полуденок , На швидку руку , Легка вечеря , На сніданок , Ситний сніданок , Швидкий сніданок
Десерти
Кількість порцій: 10
Час приготування: 30 хв.

Ця нескладна в приготуванні, але при цьому вельми корисна вітамінна суміш із сухофруктів і горіхів, зміцнює імунну систему і, як стверджують медики, підвищує рівень гемоглобіну в крові.

Опис приготування:

1. 250 грамів світлого і 250 грамів темного родзинок перебираємо, моєму і просушуємо на паперовій серветці або рушник.

2. Аналогічно робимо з курагою, чорносливом.

3. Лимон нарізаємо часточками з цедрою, видаляємо кісточки.

4. За допомогою блендера подрібнюємо інгредієнти (можна пропустити через «велику» м'ясорубку).

5. Отриману кашку заливаємо зазначеним в рецепті кількістю меду, а потім перемішуємо (бажано дерев'яною ложкою).

6. Готову суміш слід розкласти в заздалегідь простерилізованих скляний посуд. Протягом тривалого часу її без побоювань можна зберігати в холодильнику або в прохолодному темному приміщенні.

Вживати суміш рекомендується по одній десертній (або їдальні) ложці не частіше, ніж 3 рази в день, приблизно за 20-30 хвилин до прийому їжі. Дітям таку вітамінну суміш теж можна давати, але слід дотримуватися дозування. При відсутності у дитини алергії на який-небудь окремий інгредієнт, суміш можна запропонувати малюкам, але не більше, ніж по одній 1 ложці 3 рази в день до їжі.


  • Ізюм - 0, 5 кілограма
  • Чорнослив - 0, 5 кілограма
  • Чорнослив - 0, 5 кілограма (можна взяти в'ялений)
  • Грецькі горіхи - 0, 5 кілограма
  • Мед - 0, 5 L
  • Лимон - 2 штуки
1. 250 грамів світлого і 250 грамів темного родзинок перебираємо, моєму і просушуємо на паперовій серветці або рушник.

2. Аналогічно робимо з курагою, чорносливом.

3. Лимон нарізаємо часточками з цедрою, видаляємо кісточки.

4. За допомогою блендера подрібнюємо інгредієнти (можна пропустити через «велику» м'ясорубку).

5. Отриману кашку заливаємо зазначеним в рецепті кількістю меду, а потім перемішуємо (бажано дерев'яною ложкою).

6. Готову суміш слід розкласти в заздалегідь простерилізованих скляний посуд. Протягом тривалого часу її без побоювань можна зберігати в холодильнику або в прохолодному темному приміщенні.

Вживати суміш рекомендується по одній десертній (або їдальні) ложці не частіше, ніж 3 рази в день, приблизно за 20-30 хвилин до прийому їжі. Дітям таку вітамінну суміш теж можна давати, але слід дотримуватися дозування. При відсутності у дитини алергії на який-небудь окремий інгредієнт, суміш можна запропонувати малюкам, але не більше, ніж по одній 1 ложці 3 рази в день до їжі.

Схожі рецепти