Рецепт Вишневий пиріг з мигдальною скоринкою фото

Вишневий пиріг з мигдальною скоринкою
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Ягоди , Вишня
Пісні страви
На обід , Для дітей , Десерт
Випічка , Десерти , Пироги
Кількість порцій: 8
Час приготування: 1 г. 40 хв.

Рецепт приготування пирога з вишневою начинкою і скоринкою з вівсяної муки, мигдалю і кориці.

Опис приготування:

Для цього рецепта ви можете використовувати як свіжу вишню, так і заморожену.

  • Листкове тісто для пирога - 1 штука
  • Меленої кориці - 1/4 чайних ложки (корочка)
  • Солі - 1/2 чайних ложки (корочка)
  • Мигдалю - 3/4 склянки (корочка)
  • Топленого вершкового масла - 6 Ст. Ложок (корочка)
  • Цукру - 3/4 склянки (начинка)
  • Кукурудзяного крохмалю - 3 Ст. Ложки (начинка)
  • Солі - 1/4 чайних ложки (начинка)
  • Свіжої вишні без кісточок - 1 кілограм (або 900 г замороженої вишні (начинка)
вишневий пиріг з мигдальною скоринкою - фото крок 1
1. Перебрати вишню і вийняти кісточки, якщо ви використовуєте свіжу вишню. Розкачати листкове тісто в коло діаметром 30 см і викласти в форму для пирога діаметром 22-25 см. Декоративно обрізати краю і поставити в холодильник на 30 хвилин або розігріти духовку до 220 градусів, обернути тісто фольгою і запекти до світло золотистого кольору, близько 30 хвилин (для отримання більш хрусткою нижньої скоринки). Зменшити температуру духовки до 190 градусів тепла.
вишневий пиріг з мигдальною скоринкою - фото крок 2
2. Якщо ви використовуєте вівсяні пластівці, перемолоти їх в кухонному комбайні до отримання борошна. Потім додати борошно, цукор, корицю, сіль і мигдаль. Перемішати суміш в кухонному комбайні, поки горіхи не роздробити. Якщо у вас немає кухонного комбайна, ви можете вручну нарізати горіхи. Перемішати з розтопленим маслом в мисці.
вишневий пиріг з мигдальною скоринкою - фото крок 3
3. Зробити вишневу начинку. У великій мисці змішати вишню з цукром, крохмалем і сіллю. Додати більше цукру при бажанні. Викласти вишневу начинку в корочку для пирога. Посипати мигдальною сумішшю поверх вишні. Випікати 1 годину 10 хвилин, доти, поки начинка не загусне і не почне міхур. Охолодити до кімнатної температури перед подачею.

Схожі рецепти