Млинці з мигдальною борошна
(покроковий рецепт з фото)
Сьогодні будемо готувати млинці з мигдальною борошна. Вона додає випічці неповторний аромат, достатньо всього пару ложок!
Докладніше, як приготувати млинці з мигдальною борошна, я розповім нижче. Якщо хочете зробити блюдо корисніше - використовуйте цельнозерновую борошно. Кокосовий цукор можна замінити на буряковий або тростинний. Солодкі десертні млинці ідеально поєднуються зі сметаною, джемом і згущеним молоком. Беріть рецепт на замітку, це дуже смачно!
- Борошно - 1 Склянка
- Вода - 1 Склянка (тепла)
- Мигдалеве борошно - 2-3 Ст. Ложок
- Мигдальне молоко - 150 мілілітрів (тепле)
- Кокосовий цукор - 2 Ст. Ложки
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
Підготуйте всі інгредієнти.
Змішайте всі сухі інгредієнти в мисці.
У високій ємності збийте мигдальне молоко, воду і масло.
Влийте отриману рідину в миску з сухими інгредієнтами. Розмішайте віночком, щоб не залишилося грудочок.
Розігрійте сковороду на середньому вогні, змастіть рослинною олією. Влийте тісто на сковороду. Випікайте млинці приблизно 3 хвилини з кожного боку.
Млинці з мигдальною борошна готові, смачного!