Вишневий пиріг в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Цей пиріг готується за принципом шарлотки і виходить дивно смачним. Замість слив можна використовувати будь-які фрукти, навіть заморожені.
Вишневий пиріг в мультиварці готується на швидку руку. Цією випічкою сміливо можна пригостити гостей і готувати пиріг просто до чаю. Замість слив можуть бути яблука, груші або абрикоси. В мультиварці приготувати такі ласощі зовсім не клопітно.
- Слива - 500 грам
- Цукор - 1 склянок
- Борошно - 1 склянок
- Яйця - 3 штуки
- Вершкове масло - 100 грам
- Розпушувач - 1 чайних ложок
1. Для цього пирога краще взяти солодкі сливи. Їх попередньо потрібно очистити, розділити на половинки, присипати цукром і дати трохи постояти.
2. Замішуємо тісто: розтоплюємо масло, всипаємо в нього цукор і збиваємо по одному яйця. Ретельно збиваємо масу, а в самому кінці вводимо розпушувач і борошно.
3. У чашу мультиварки вливаємо тісто, додаємо сливи (їх можна нарізати). Встановлюємо режим "випічка" або "бісквіт" . В середньому на процес випічки йде близько 50 хвилин.
4. Після запікання даємо пирога трохи постояти, після чого нарізаємо його порційно і посипаємо цукровою пудрою.