Вишневий крамбл з вівсянкою
(покроковий рецепт з фото)
Легкий і смачний десерт, що не вимагає особливих зусиль. В "вишневий" сезон обов'язково спробуйте! Можна додати улюблені спеції, зробивши десерт ще більш оригінальним! дивіться.
Сьогодні хочу розповісти вам про смачне і легкому десерті. Отже, як приготувати вишневий крамбл з вівсяної крихтою? Візьміть свіжі ягоди, обов'язково видаліть кісточки за допомогою костобойкі або звичайною трубочки для коктейлів. Ягоди залиште на ситі, нехай зайвий сік стече. Приготуйте крихту з вівсяної муки, вівсяних пластівців, масла і горіхів, кількість цукру можна регулювати на свій смак, мені було солодко. З'єднайте вишню, крохмаль, крихту - і в духовочку на 25 хвилин. Слідкуйте, щоб нічого не підгоріло. А потім насолоджуйтеся смачним десертом. Хай щастить!
- Вершкове масло - 40 грам
- Вівсяні пластівці - 3 Ст. Ложки
- Борошно вівсяне - 4 Ст. Ложки
- Горіхи волоські - 100 грам
- Цукор - 5 Ст. Ложок(2 ст. L. В крамбл, 3 ст. L. В начинку)
- Свіжа вишня - 400 грам
- Крохмаль - 2 чайних ложки
1. Підготуйте продукти, приступимо!
2. Готуємо крамбл. З'єднайте сухі інгредієнти з холодним вершковим маслом. Можна зробити це за допомогою подрібнювача або ножа.
3. Порубати гарненько ножем масло, щоб утворилася крихта.
4. Всипте крупно порізані горіхи. Знову ножем порубати, перемішайте.
5. Готово. Приберіть крихту поки в морозилку, щоб легше було потім кришити її.
6. Увімкніть духовку прогріватися. Форми змастіть добре вершковим маслом і присипте цукром.
7. Покладіть вишеньки (без кісточок! ), присипте крохмалем.
8. Розподіліть зверху крихту. Надішліть десерт в духовку на 20-30 хв при 185 ° C.
9. Вишневий крамбл з вівсяної крихтою готовий! пробуйте, десерт неймовірно смачний з кулькою морозива.