Вишневий крамбл
(покроковий рецепт з фото)
Любителям десертів на швидку руку можу запропонувати дуже класний і неймовірно апетитний варіант, як приготувати вишневий крамбл. Основна принадність крамбль - це співвідношення тіста і начинки.
Це дуже простий рецепт вишневого крамбль без додаткових інгредієнтів і особливих надмірностей. Якщо у вас є час і бажання, ви легко можете експериментувати, додавши різні лікери для аромату, а також найрізноманітніші фрукти або ягоди, щоб зробити начинку ще більш апетитною.
- Борошно - 1 Склянка
- Цукор - 50 грам
- Коричневий цукор - 100 грам
- Вершкове масло - 100 грам
- Сіль - 1 щіпка
- Вівсяні пластівці - 3-4 Ст. Ложок (по бажанню)
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
- Вишня - 1 Склянка
- Крохмаль - 1 Ст. Ложка
1. Щоб приготувати вишневий крамбл в домашніх умовах, для початку потрібно зробити тісто. Дуже зручно робити це в чаші блендера. Відведіть туди просіяне з сіллю і разрихдітелем борошно, білий і коричневий цукор. Перемішайте і викладіть нарізане кубиками охолоджене вершкове масло.
2. Збийте все до однорідності. Перекладіть в глибоку миску, додайте вівсяні пластівці і як слід розімніть руками. Деко для запікання застеліть пергаментом або фольгою, змастіть трохи маслом. Викладіть частина крихти, щільно притискаючи і формуючи корж.
3. Вишні вимийте і висушіть, видаліть у них кісточки. Викладіть в миску, додайте крохмаль, перемішайте. Якщо ягоди кислуваті, можна додати цукор.
4. Викладіть ягоди на корж, присипте їх залишилася крихтою. Надішліть в розігріту до 180 градусів духовку хвилин на 20.
5. Ось і весь секрет, як приготувати вишневий крамбл. Коли скоринка стане апетитно золотистою, можна діставати випічку з духовки. Трохи остудивши, наріжте крамбл порційними шматочками і подавайте до столу.