Рецепт Випічка з йогуртом фото

Випічка з йогуртом
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Борошно , Молочні продукти
Дієтичне харчування
На полуденок , Для дітей , На сніданок , Десерт
Випічка , Печиво , Страви з начинкою , Рогалики
Кількість порцій: 8
Час приготування: 1 г. 0 хв.

На основі йогурту можна приготувати багато смачної випічки, швидкою і простою, особливо коли часу катастрофічно не вистачає. Пропоную вам познайомитися з рецептом рогаликів з начинкою.

Опис приготування:

У процесі приготування такої випічки все гранично просто, може впоратися навіть дитина. Тісто виходить завжди дуже вдалим: з хрусткою скоринкою і м'яким всередині. Залежно від доповнень, виду виробів і начинки з такого тесту можна приготувати безліч ласощів!

  • Борошно пшеничне - 250 грам
  • Йогурт без добавок - 125 грам
  • Масло вершкове м'яке - 100 грам
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка
  • Сіль - 1 щіпка
  • Джем або"Нутелла" - За смаком (для начинки)
1
Всі інгредієнти для тіста покладіть в чашу міксера і заважайте на середній швидкості, поки тісто не зіб'ється в кулю.
2
Розділити тісто 2 частини і на столі, присипаному борошном, розкачайте кожну частину тесту в коло товщиною 3 мм.
3
Фігурним коліщатком розділіть кожен коло на 8 трикутників, на широку частину покладіть начинку і сформуйте рогалики.
4
Випікайте рогалики при температурі 180 градусів до золотистого кольору.
5
Готовій випічці дайте трохи охолонути і обсипте цукровою пудрою.

Схожі рецепти