Випічка з йогуртом
(покроковий рецепт з фото)
На основі йогурту можна приготувати багато смачної випічки, швидкою і простою, особливо коли часу катастрофічно не вистачає. Пропоную вам познайомитися з рецептом рогаликів з начинкою.
У процесі приготування такої випічки все гранично просто, може впоратися навіть дитина. Тісто виходить завжди дуже вдалим: з хрусткою скоринкою і м'яким всередині. Залежно від доповнень, виду виробів і начинки з такого тесту можна приготувати безліч ласощів!
- Борошно пшеничне - 250 грам
- Йогурт без добавок - 125 грам
- Масло вершкове м'яке - 100 грам
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
- Сіль - 1 щіпка
- Джем або "нутелла" - За смаком (для начинки)
1
Всі інгредієнти для тіста покладіть в чашу міксера і заважайте на середній швидкості, поки тісто не зіб'ється в кулю.
2
Розділити тісто 2 частини і на столі, присипаному борошном, розкачайте кожну частину тесту в коло товщиною 3 мм.
3
Фігурним коліщатком розділіть кожен коло на 8 трикутників, на широку частину покладіть начинку і сформуйте рогалики.
4
Випікайте рогалики при температурі 180 градусів до золотистого кольору.
5
Готовій випічці дайте трохи охолонути і обсипте цукровою пудрою.