Випічка з ревенем з листкового тіста
(покроковий рецепт з фото)
Ревінь - не самий частий гість на наших кухнях. А даремно! Його можна чудово використовувати, наприклад, в випічці. Я хочу запропонувати вам найпростіший варіант, який обов'язково буде вам до смаку!
Перед вами чудова ідея, як приготувати випічку з ревенем з листкового тіста. Це зручно, швидко, просто і справді дуже смачно. Слойки в даному випадку присипані маком, але можна використовувати кунжут, наприклад, або просто присипати цукром. Це відмінний перекус для всієї родини не тільки вдома, але і на природі. Рекомендую повторити рецепт в домашніх умовах!
- Тісто листкове - 0.5 кілограма
- Ревінь - 5 штук
- Цукор - 3 Ст. Ложки
- Яйце - 1 штука
- Мак - За смаком (по бажанню)
1. Набір необхідних інгредієнтів досить простий і невеликий.
2. Ревінь вимийте, обсушити, очистіть і подрібніть.
3. Додайте цукор. Можна також всипати дрібку ванільного цукру для більш інтенсивного аромату начинки. Перемішайте.
4. Листкове тісто викладіть на робочий стіл, розкачайте трохи і наріжте невеликими прямокутниками. З одного краю зробіть невеликі надрізи для виходу пара. На другий край викладіть начинку.
5. Akkuratno набір sloyku і вставте кінець. Викладіть на деко, застелене пергаментом. Яйце збийте в невеликій мисці, змастіть слойки з допомогою пензлика. Присипте дрібкою маку і відправте в розігріту до 180 градусів духовку хвилин на 20.