Відвар вівса
(покроковий рецепт з фото)
Про цілющі властивості вівса знали з давніх-давен, що обумовлено його багатим хімічним складом. Овес нормалізує обмінні процеси, зміцнює імунну систему, має дуже багато інших корисних властивостей.
Про корисні властивості вівса написано чимало, про це знали ще з давніх-давен. Рецептів приготування відвару вівса безліч, для кожного показання свій рецепт. Даний рецепт універсальний, він допоможе в зміцненні імунної системи, а так само рекомендується тим, хто прагне схуднути.
- Овес - 100 грам
- Вода - 1 літр
Підготуйте воду, овес і сотейник з кришкою.
Всипте овес в воду, нагрійте до кипіння, накрийте кришкою і варіть 20 хвилин з моменту закипання на слабкому вогні.
Дайте відвару охолонути до кімнатної температури.
Штам відкриває. Зерна вівса не викидайте, ними можна погодувати вуличних птахів.
Приймайте щодня по 0, 5 літра відвару вівса, це допоможе вам у зміцненні імунної системи, а також додасть стрункість вашій фігурі.