Рецепт Відвар шипшини фото

Відвар шипшини
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Ягоди, Шипшина
Дієтичне харчування, Рецепти для схуднення
На полуденок
Напої

Вміст вітаміну С в шипшині в десять разів перевищує його складу в лимонах і смородині. Крім того, в ньому присутній оптимальний вміст вітаміну РР для його найкращого засвоєння організмом.

Зверніть увагу, як приготувати відвар із шипшини. Перед подачею на стіл додайте ложечку цукру, а ще краще - меду. Такий напій послужить відмінну службу в осінньо-зиязикай період, коли організму необхідна будь-яка допомога в боротьбі з вірусами. Перераховувати корисні властивості шипшини можна дуже довго. Він позитивно впливає практично на всі функції організму і сприяє активізації захисних сил.

  • Шипшина сухий - 20 грам
  • Вода - 1 Склянка
1
Промийте шипшина під проточною водою.
2
Закип'ятіть в каструлі воду і киньте в неї шипшина.
3
Відварюйте на повільному вогні під кришкою протягом 10 хвилин.
4
Після виключення настоюйте ніч або навіть добу.
5
Процідіть через сито і приймайте по 0, 5 склянки двічі на добу перед їдою.
6
Будьте здорові!

Схожі рецепти