Вершковий десерт з яблуками
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 0 хв.
Пропоную приготувати дуже ніжний вершковий десерт з яблуками. Він сподобається всім, без винятку, залишивши при цьому легке вершкове післясмак. Ділюся з вами рецептом!
Опис приготування:
Десерт виходить дуже смачний і ніжний. Якщо додати в нього желатин, то можна використовувати і для муссових тортів чи тістечок. Рекомендую! Готуйте на здоров'я!
- Яблуко - 5-6 штук
- Вершки 20% - 100 мілілітрів
- Вершкове масло - 20 грам
- Цукор - 50 грам
Розтопіть на сковороді вершкове масло з цукром.
Додайте нарізані яблука і тушкуйте хвилин 5-7, щоб вони стали м'якими.
Потім перетворіть їх за допомогою блендера в пюре.
Влийте до яблук вершки. Перемішайте і добре прогрійте.
Розкладіть десерт по креманках і дайте час, щоб він охолов.
Приємного частування!
Приємного частування!