Вегетаріанський суп з рисом
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 6
Час приготування: 30 хв.
Захотілося смачного, ароматного супчика, але без м'яса? Ось тоді вам рецепт вегетаріанського супу з рисом - прекрасна можливість насолодитися вегетаріанською їжею!
Опис приготування:
Час від часу корисно влаштовувати собі вегетаріанські дні. Та й овочевий супчик набагато корисніше м'ясного. Для приготування вегетаріанського супу з рисом нам знадобиться приблизно 2 літра води, бажано додати 2 лаврові листки. Я ще додаю суміш перців.
- Мал - 150 грам
- Томатна паста - 3 Ст. Ложки
- Перець болгарський - 1 штука
- Цибуля - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Картопля - 3-4 штук
- Часник - 2 зубчики
- Спеції - За смаком
Рис промийте, залийте водою і поставте на вогонь.
Картоплю ріжемо кубиками, добавляем к рису, доводимо до кипіння, зменшуємо вогонь і варимо ще хвилин 10.
Цибулю ріжемо кубиками і обсмажуємо.
Додаємо до цибулі моркву, хвилини 3 обсмажуємо.
Потім перець кубиками і томатну пасту.
Додаємо нарізаний тонко часник.
Потім спеції.
Тушкуємо все хвилинки 3.
Зажарку додаємо в суп, варимо ще хвилин 5-7.
Ось вегетаріанський суп з рисом і готовий. Перед подачею прикрасьте зеленню. Смачного!
Ось вегетаріанський суп з рисом і готовий. Перед подачею прикрасьте зеленню. Смачного!