Вегетаріанський суп з брокколі
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування супу-пюре з брокколі. У приготуванні суп дуже швидкий, а на смак просто відмінний. І завдяки такому овочу як брокколі, це блюдо стає дуже поживним і корисним.
Кількість порцій: 1-2
- Масло з волоського горіха - 10 грам
- Кунжут - 20 грам
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Мигдаль - 30 грам
- Брокколі - 400 грам

1. Кочан брокколі промиваємо і поділяємо на суцвіття. У каструлю з киплячою водою опускаємо приготовані брокколі. Стебло можна так само покласти сюди. Капуста повинна повністю покритися водою. Варимо хвилин п'ять до готовності.

2. Додаємо будь-яких спецій, за смаком, солимо. У цьому рецепті ми додаємо зіру, рожеві і чорні перці, чебрець і мускатний горіх.

3. Мигдаль заливаємо окропом і на деякий час залишаємо. Від шкірки очищаємо горіхи. Подрібнюємо мигдальні горіхи в блендері.

4. У чашу блендера поміщаємо зварені суцвіття брокколі, і поступово додаючи бульйон, доводимо до потрібної нам консистенції за смаком.

5. Тепер розливаємо по тарілках. Додамо рослинного масла (чайну ложку) і масло з волоського горіха. Посипаємо зверху насінням кунжуту і подрібненим мигдалем.