Вегетаріанський паштет
(покроковий рецепт з фото)
Цей вегетаріанський паштет, як і всі паштети, відноситься до улюблених моїх страв. Як здорово змастити шматочок хліба ароматним ласощами! Швидкий і корисний перекус готовий!
Вегетаріанський паштет можна також робити з гарбуза, відвареної квасолі, морква. Його можна зберігати кілька днів у холодильнику, це робить паштет дуже зручним стравою для сніданку або швидкого перекусу. Цей паштет нагадує всіма улюблену кабачкову ікру. У наш паштет можна додати відварну квасоля і терті горіхи, зелень. Смак вегетаріанського паштету може бути абсолютно фантастичним. Успіхів і приємного апетиту!
- Морква - 1 штука
- Цибуля - 2 штуки
- Часник - 2 зубчики
- Перець чилі - 1/2 штуки
- Кабачок або цукіні - 3 штуки
- Томатна паста - 1-2 Ст. Ложок
- Сіль - 2 чайних ложки
- Цукор - 1 Чайна ложка
- Масло рослинне - 4 Ст. Ложки
- Яблучний оцет - 2 Ст. Ложки
Овочі поріжте.
Cukini інвестувати проти.
Запікайте цукіні півгодини при 200 градусах.
Відкиньте кабачки на друшляк, злийте зайву воду.
Часник і перець обсмажте на сковороді.
Додайте моркву і смажте ще 2 хвилини.
Додайте цибулю і тушкуйте ще 10 хвилин, додайте томатну пасту, оцет, сіль і цукор. Перемішайте, зніміть з вогню!
З'єднайте всі овочі і подрібніть блендером. Паштет готовий.
Смачного!