Рецепт Вегетаріанський паштет фото

Вегетаріанський паштет
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На полуденок , На сніданок
Паштети
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 40 хв.

Цей вегетаріанський паштет, як і всі паштети, відноситься до улюблених моїх страв. Як здорово змастити шматочок хліба ароматним ласощами! Швидкий і корисний перекус готовий!


Опис приготування:

Вегетаріанський паштет можна також робити з гарбуза, відвареної квасолі, морква. Його можна зберігати кілька днів у холодильнику, це робить паштет дуже зручним стравою для сніданку або швидкого перекусу. Цей паштет нагадує всіма улюблену кабачкову ікру. У наш паштет можна додати відварну квасоля і терті горіхи, зелень. Смак вегетаріанського паштету може бути абсолютно фантастичним. Успіхів і приємного апетиту!


  • Морква - 1 штука
  • Цибуля - 2 штуки
  • Часник - 2 зубчики
  • Перець чилі - 1/2 штуки
  • Кабачок або цукіні - 3 штуки
  • Томатна паста - 1-2 Ст. Ложок
  • Сіль - 2 чайних ложки
  • Цукор - 1 Чайна ложка
  • Масло рослинне - 4 Ст. Ложки
  • Яблучний оцет - 2 Ст. Ложки
вегетаріанський паштет - фото крок 1
Овочі поріжте.
вегетаріанський паштет - фото крок 2
Cukini інвестувати проти.
вегетаріанський паштет - фото крок 3
Запікайте цукіні півгодини при 200 градусах.
вегетаріанський паштет - фото крок 4
Відкиньте кабачки на друшляк, злийте зайву воду.
вегетаріанський паштет - фото крок 5
Часник і перець обсмажте на сковороді.
вегетаріанський паштет - фото крок 6
Додайте моркву і смажте ще 2 хвилини.
вегетаріанський паштет - фото крок 7
Додайте цибулю і тушкуйте ще 10 хвилин, додайте томатну пасту, оцет, сіль і цукор. Перемішайте, зніміть з вогню!
вегетаріанський паштет - фото крок 8
З'єднайте всі овочі і подрібніть блендером. Паштет готовий.
вегетаріанський паштет - фото крок 9
Смачного!

Схожі рецепти