Рецепт Веганські різотто фото

Веганські різотто
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Крупи, Мал
Веганські страви
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Каші, Різотто

Різотто можна приготувати смачним без сиру або м'яса. Я пропоную велика кількість овочів, грибів і грибний бульйон. А якщо у вас є сушені гриби, то буде ще краще. Дивіться рецепт!

Для різотто використовується круглий багатий крохмалем рис сортів Арбор, Бальді, Подається, Рома, Vialone Nano, Марателлі або Карнаролі (останні три сорти вважаються кращими для різотто і вони найбільш дорогі). Якщо у вас є сушені гриби, то обов'язково використовуйте їх, попередньо добре перемолу в порошок, саме вони надають різотто чудовий насичений грибний смак. Додавати їх слід, коли рис буде готовий приблизно наполовину і бульйону залишиться теж приблизно половина, додайте в різотто порошок з білих грибів, свіжу петрушку і доведіть до готовності блюдо. Хай щастить!

  • Мал - 2 склянки
  • Грибний бульйон - 4-5 склянок
  • Квасоля стручкова - 100 грам
  • Кукурудза - 100 грам
  • Перець солодкий червоний - 1 штука
  • Цибуля - 1 штука
  • Часник - 2 зубчики
  • Гриби (печериці) - 200 грам
  • Сіль, перець чорний мелений - За смаком
  • Каррі - 0, 5-1 чайних ложки
  • Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
веганські різотто - фото крок 1
1. Підготуйте продукти. Якщо овочі заморожені, то розморожувати їх не потрібно.
веганські різотто - фото крок 2
2. Очистіть цибулю і часник, поріжте кубиками. Розігрійте рослинне масло і киньте овочі, помішуючи, обсмажуйте швидко, вогонь середній, головне, щоб цибуля став м'яким, але не змінив колір.
веганські різотто - фото крок 3
3. Додайте гриби, обсмажте, випаруйте всю вологу.
веганські різотто - фото крок 4
4. Покладіть всі інші овочі, швидко обсмажте.
веганські різотто - фото крок 5
5. Всипте в гарячу олію рис, покладіть спеції, каррі можна замінити чебрецем, перемішуйте і продовжуйте готувати на середньому вогні.
веганські різотто - фото крок 6
6. Грибний бульйон довести до кипіння. Ополоником зачерпніть трохи бульйону і влийте в рис, перемішуйте і варіть без кришки, як тільки бульйон випарується, влийте наступну порцію і так до готовності рису.
веганські різотто - фото крок 7
7. Веганське різотто готове! Подавайте гарячим з зеленню.

Схожі рецепти