Рецепт Ватрушки без дріжджів фото

Ватрушки без дріжджів
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Випічка , Булочки , Ватрушки
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Ватрушки без дріжджів можна зробити, використовуючи розпушувач для тіста або соду. Таке тісто не вимагає часу, щоб настоятися. Його можна використовувати відразу. Ось спробуйте самі!


Опис приготування:

Приготувати тісто для ватрушок без дріжджів можна також з сиру. Тісто дуже нагадує пісочне, але обробляти його можна відразу. Використовуйте для замісу тіста соду, погашену в оцті або порошок для розпушення. Якщо будете додавати в начинку родзинки, то обов'язково його распарьте: залийте родзинки окропом і залиште на п'ять хвилин. Успіхів і приємного апетиту!


  • Борошно - 600 грам
  • Яйце - 3 штуки(2 шт - в тісто, 1 шт - в начинку.)
  • Рослинна олія - 9 Ст. Ложок (тісто)
  • Цукор - 250 грам(100г - в тісто, 150г - в начинку.)
  • Сода - 1 Чайна ложка
  • Сир - 600 грам(300 г - в тісто, 300 г - начинку)
  • Ізюм - За смаком
  • Жовток - 1 штука (на мастило)
ватрушки без дріжджів - фото крок 1
Сир змішати з цукром.
ватрушки без дріжджів - фото крок 2
Додати 2 яйця і рослинна олія, борошно і соду. Замісити тісто.
ватрушки без дріжджів - фото крок 3
Тісто замісити руками.
ватрушки без дріжджів - фото крок 4
Тісто розділити на шматочки, скачати кульки.
ватрушки без дріжджів - фото крок 5
А з останків сиру, яйця, 100 грам цукру зробити начинку, за бажанням додайте родзинки.
ватрушки без дріжджів - фото крок 6
У тесті за допомогою склянки зробіть поглиблення і покладіть туди сир.
ватрушки без дріжджів - фото крок 7
Ватрушки без дріжджів випікайте при 180 градусах 25 хвилин.

Схожі рецепти