Ватрушки без дріжджів
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 1 г. 0 хв.
Ватрушки без дріжджів можна зробити, використовуючи розпушувач для тіста або соду. Таке тісто не вимагає часу, щоб настоятися. Його можна використовувати відразу. Ось спробуйте самі!
Опис приготування:
Приготувати тісто для ватрушок без дріжджів можна також з сиру. Тісто дуже нагадує пісочне, але обробляти його можна відразу. Використовуйте для замісу тіста соду, погашену в оцті або порошок для розпушення. Якщо будете додавати в начинку родзинки, то обов'язково його распарьте: залийте родзинки окропом і залиште на п'ять хвилин. Успіхів і приємного апетиту!
- Борошно - 600 грам
- Яйце - 3 штуки(2 шт - в тісто, 1 шт - в начинку.)
- Рослинна олія - 9 Ст. Ложок (тісто)
- Цукор - 250 грам(100г - в тісто, 150г - в начинку.)
- Сода - 1 Чайна ложка
- Сир - 600 грам(300 г - в тісто, 300 г - начинку)
- Ізюм - За смаком
- Жовток - 1 штука (на мастило)
Сир змішати з цукром.
Додати 2 яйця і рослинна олія, борошно і соду. Замісити тісто.
Тісто замісити руками.
Тісто розділити на шматочки, скачати кульки.
А з останків сиру, яйця, 100 грам цукру зробити начинку, за бажанням додайте родзинки.
У тесті за допомогою склянки зробіть поглиблення і покладіть туди сир.
Ватрушки без дріжджів випікайте при 180 градусах 25 хвилин.