Ватрушка в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Приготувати ватрушку можна не тільки в духовці, але і в мультиварці. Завдяки сучасній техніці, вам не потрібно більше стояти біля плити і контролювати процес.
Смачна ватрушка в мультиварці в домашніх умовах готується з традиційних продуктів. Її родзинка в тому, що запікається вона шарами і в готовому вигляді виглядає просто приголомшливо! Усередині ватрушки виходить начинка з сирної маси, яєць і цукру.
- Сирна маса з родзинками - 400 грам
- Цукор - 150 грам
- Курячі яйця - 2 штуки
- Ванілін - За смаком
- Розпушувач - 2 грами
- Борошно - 2 склянки
- Вершкове масло - 200 грам
1. Ніжна ватрушка з сиром ще називається "королівська" . Готується вона протягом 1, 5-2 годин, але результат того вартий.
2. Змішуємо в глибокій ємності сир (сирну масу з родзинками) з цукром, ваніліном і яйцями.
3. Збиваємо все віночком або міксером. Я завжди користуюся сучасною технікою, щоб маса була однорідною, а час - економимо.
4. В окремій ємності змішуємо масло і борошно до утворення крихти. Масло можна нарізати, а саму масу - "вимішувати" ножем.
5. Ми залишаємо крихту в цій ємності чекати свого часу.
6. Ватрушка викладається шарами, але для початку оберніть стінки мультиварки пергаментним папером, щоб уникнути пріліпанія.Первим шаром викладаємо крихту, приминає руками. Другим шаром вливаємо рідкісну масу з родзинками і сиром.