Рецепт Варення з журавлини в мультиварці фото

Варення з журавлини в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Ягоди, Журавлина
Для дітей
Заготовки, Варення

Такий рецепт приготування варення з журавлини в мультиварці гарантує вам максимальну користь і збереження смаку ягід, адже готується воно в своєму ж соку! Заради цього варто півтори години почекати.

Таке варення з журавлини в мультиварці в домашніх умовах, побачити, як, готується просто і швидко, а вже результатом залишиться задоволена кожна господиня, - ароматне, густе, більше схоже на джем, таке варення відмінно підходить для всіляких начинок в пироги і торти. Так що спробуйте цей простий рецепт варення з журавлини в мультиварці і ви!

  • Яблука - 1 кілограм
  • Журавлина - 300 грам
  • Цукор - 1 кілограм
  • Вода - 2 склянки(2 мультіварочних склянки)
варення з журавлини в мультиварці - фото крок 1
1. Журавлину размораживаем, а яблука очищаємо від шкірки. Шкірку в мультиварці заливаємо водою і в режимі "варка" tusim 20 хвилин. Відвар переливаємо в миску.
варення з журавлини в мультиварці - фото крок 2
2. Шкірку можна викинути, а яблучні дольки складаємо в мультиварку.
варення з журавлини в мультиварці - фото крок 3
3. Засипаємо цукром, в режимі "гасіння" виставляємо на годину час.
варення з журавлини в мультиварці - фото крок 4
4. Коли минула година, виливаємо яблучний відвар в мультиварку.
варення з журавлини в мультиварці - фото крок 5
5. Додамо журавлину, в режимі "випічка" встановлюємо час на годину.
варення з журавлини в мультиварці - фото крок 6
6. Для початку можна трохи прикрити кришкою, а потім зняти. Готове варення перекладаємо в стерильні банки і закочує на зиму. Готово!

Схожі рецепти