Варення з журавлини в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Такий рецепт приготування варення з журавлини в мультиварці гарантує вам максимальну користь і збереження смаку ягід, адже готується воно в своєму ж соку! Заради цього варто півтори години почекати.
Таке варення з журавлини в мультиварці в домашніх умовах, побачити, як, готується просто і швидко, а вже результатом залишиться задоволена кожна господиня, - ароматне, густе, більше схоже на джем, таке варення відмінно підходить для всіляких начинок в пироги і торти. Так що спробуйте цей простий рецепт варення з журавлини в мультиварці і ви!
- Яблука - 1 кілограм
- Журавлина - 300 грам
- Цукор - 1 кілограм
- Вода - 2 склянки(2 мультіварочних склянки)
1. Журавлину размораживаем, а яблука очищаємо від шкірки. Шкірку в мультиварці заливаємо водою і в режимі "варка" tusim 20 хвилин. Відвар переливаємо в миску.
2. Шкірку можна викинути, а яблучні дольки складаємо в мультиварку.
3. Засипаємо цукром, в режимі "гасіння" виставляємо на годину час.
4. Коли минула година, виливаємо яблучний відвар в мультиварку.
5. Додамо журавлину, в режимі "випічка" встановлюємо час на годину.
6. Для початку можна трохи прикрити кришкою, а потім зняти. Готове варення перекладаємо в стерильні банки і закочує на зиму. Готово!