Варення з яблук в хлібопічці
(покроковий рецепт з фото)
Ви коли-небудь готували варення в хлібопічці? Настійно рекомендую спробувати, можливо такий спосіб доведеться вам до душі і замінить традиційну варіння на плиті в каструлі.
Перед вами дійсно простий рецепт приготування варення з яблук в хлібопічці. З інгредієнтів необхідний самий мінімум: яблука, цукор і половинка лимона. Яблука миємо, чистимо і ріжемо часточками. Кладемо в хлібопічку, видавлюємо сік лимона і засипаємо цукром. Готується варення в режимі "джем" всього 1 час. Гарного дня!
- Яблука - 500 грам
- Цукор - 150 грам
- Лимон - 1/2 штуки
Яблука ретельно промийте, очистіть від шкірки і насіння.
Наріжте яблука тонкими часточками.
Перекладіть часточки в хлібопічку.
Видавіть половинку лимона.
Засипаємо цукор. На хлібопічці виставляємо режим "джем" з 1 час.
Через 1 годину варення готове!
Смачного!