Рецепт Варення з груш в хлібопічці фото

Варення з груш в хлібопічці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Фрукти , Груша
На полуденок , Для дітей , На сніданок
Заготовки , Варення
Кількість порцій: 2-3
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Нещодавно дізнався, як приготувати варення з груш в хлібопічці. Сподіваюся, вам сподобається рецепт, так як він дуже простий, а в підсумку виходить густе і аорматное варення з відмінним смаком.

Опис приготування:

Щоб приготувати варення з груш в хлібопічці в домашніх умовах, слідуємо інструкції:

1. Моєму грушу в холодній проточній воді. Зрізаємо з фруктів шкірку, позбавляємося від серцевини і розрізаємо на дрібні шматочки м'якоть.

2. Ми залишаємо грушу в каструлю, куди вичавлюємо лимон. Лимонний сік допоможе запобігти потемніння м'якоті, яке може виникнути при наполяганні. У каструлю з грушею можна також додати розтерту лимонну цедру і м'якоть.

3. Засипаємо грушу цукром. Щоб груша пустила сік, знадобиться кілька годин. Ви взагалі можете залишити грушу настоюватися на годину. В процесі настоювання бажано час від часу помішувати масу ложкою.

4. Тепер можна ємність з грушами покласти в хлібопічку. Варення буде готуватися близько години.

5. Після охолодження варення можна подавати до столу або розфасовувати по стерилізованих банках.

  • Груша - 500 грам
  • Лимон - 1 штука
  • Цукор - 500 грам
  • Želfiks - 1 штука
Щоб приготувати варення з груш в хлібопічці в домашніх умовах, слідуємо інструкції:

1. Моєму грушу в холодній проточній воді. Зрізаємо з фруктів шкірку, позбавляємося від серцевини і розрізаємо на дрібні шматочки м'якоть.

2. Ми залишаємо грушу в каструлю, куди вичавлюємо лимон. Лимонний сік допоможе запобігти потемніння м'якоті, яке може виникнути при наполяганні. У каструлю з грушею можна також додати розтерту лимонну цедру і м'якоть.

3. Засипаємо грушу цукром. Щоб груша пустила сік, знадобиться кілька годин. Ви взагалі можете залишити грушу настоюватися на годину. В процесі настоювання бажано час від часу помішувати масу ложкою.

4. Тепер можна ємність з грушами покласти в хлібопічку. Варення буде готуватися близько години.

5. Після охолодження варення можна подавати до столу або розфасовувати по стерилізованих банках.

Схожі рецепти