Варення з груш в хлібопічці
(покроковий рецепт з фото)
Нещодавно дізнався, як приготувати варення з груш в хлібопічці. Сподіваюся, вам сподобається рецепт, так як він дуже простий, а в підсумку виходить густе і аорматное варення з відмінним смаком.
Опис приготування:
Щоб приготувати варення з груш в хлібопічці в домашніх умовах, слідуємо інструкції:
1. Моєму грушу в холодній проточній воді. Зрізаємо з фруктів шкірку, позбавляємося від серцевини і розрізаємо на дрібні шматочки м'якоть.
2. Ми залишаємо грушу в каструлю, куди вичавлюємо лимон. Лимонний сік допоможе запобігти потемніння м'якоті, яке може виникнути при наполяганні. У каструлю з грушею можна також додати розтерту лимонну цедру і м'якоть.
3. Засипаємо грушу цукром. Щоб груша пустила сік, знадобиться кілька годин. Ви взагалі можете залишити грушу настоюватися на годину. В процесі настоювання бажано час від часу помішувати масу ложкою.
4. Тепер можна ємність з грушами покласти в хлібопічку. Варення буде готуватися близько години.
5. Після охолодження варення можна подавати до столу або розфасовувати по стерилізованих банках.
- Груша - 500 грам
- Лимон - 1 штука
- Цукор - 500 грам
- Želfiks - 1 штука
1. Моєму грушу в холодній проточній воді. Зрізаємо з фруктів шкірку, позбавляємося від серцевини і розрізаємо на дрібні шматочки м'якоть.
2. Ми залишаємо грушу в каструлю, куди вичавлюємо лимон. Лимонний сік допоможе запобігти потемніння м'якоті, яке може виникнути при наполяганні. У каструлю з грушею можна також додати розтерту лимонну цедру і м'якоть.
3. Засипаємо грушу цукром. Щоб груша пустила сік, знадобиться кілька годин. Ви взагалі можете залишити грушу настоюватися на годину. В процесі настоювання бажано час від часу помішувати масу ложкою.
4. Тепер можна ємність з грушами покласти в хлібопічку. Варення буде готуватися близько години.
5. Після охолодження варення можна подавати до столу або розфасовувати по стерилізованих банках.