Варення з черемшини з кісточками
(покроковий рецепт з фото)
Найчастіше варення з черемшини з кісточками в домашніх умовах готують саме за цим рецептом. Дуже всім раджу, оскільки рецепт заслуговує на увагу і є дуже простим.
1. Підготувати гарненько ягоди: відокремити від гілочки, перебрати і ретельно вимити.
2. Я зазвичай Бланшируйте такі ягідки, але не більше 2 хвилин.
3. Поки черемха остигає, готуємо цукровий сироп, яким через 10 хвилин варіння заливаємо наші ягоди.
4. Доводимо варення до кипіння і знімаємо з вогню і так робимо ще 3 рази.
5. В кінці розливаємо гарячу масу по стерилізованим баночках і закочує.
Я зазвичай на ніч накриваю їх теплою ковдрою, а вже вранці ховаю в комору.
- Черемуха - 1 кілограм
- Цукор - 1 кілограм
1. Підготувати гарненько ягоди: відокремити від гілочки, перебрати і ретельно вимити.
2. Я зазвичай Бланшируйте такі ягідки, але не більше 2 хвилин.
3. Поки черемха остигає, готуємо цукровий сироп, яким через 10 хвилин варіння заливаємо наші ягоди.
4. Доводимо варення до кипіння і знімаємо з вогню і так робимо ще 3 рази.
5. В кінці розливаємо гарячу масу по стерилізованим баночках і закочує.
Я зазвичай на ніч накриваю їх теплою ковдрою, а вже вранці ховаю в комору.
2. Я зазвичай Бланшируйте такі ягідки, але не більше 2 хвилин.
3. Поки черемха остигає, готуємо цукровий сироп, яким через 10 хвилин варіння заливаємо наші ягоди.
4. Доводимо варення до кипіння і знімаємо з вогню і так робимо ще 3 рази.
5. В кінці розливаємо гарячу масу по стерилізованим баночках і закочує.
Я зазвичай на ніч накриваю їх теплою ковдрою, а вже вранці ховаю в комору.