Рецепт Варення з черемшини з кісточками фото

Варення з черемшини з кісточками
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Ягоди, Черемуха
На обід, На полуденок, Для дітей, На сніданок
Заготовки, Варення

Найчастіше варення з черемшини з кісточками в домашніх умовах готують саме за цим рецептом. Дуже всім раджу, оскільки рецепт заслуговує на увагу і є дуже простим.

1. Підготувати гарненько ягоди: відокремити від гілочки, перебрати і ретельно вимити.

2. Я зазвичай Бланшируйте такі ягідки, але не більше 2 хвилин.

3. Поки черемха остигає, готуємо цукровий сироп, яким через 10 хвилин варіння заливаємо наші ягоди.

4. Доводимо варення до кипіння і знімаємо з вогню і так робимо ще 3 рази.

5. В кінці розливаємо гарячу масу по стерилізованим баночках і закочує.

Я зазвичай на ніч накриваю їх теплою ковдрою, а вже вранці ховаю в комору.

  • Черемуха - 1 кілограм
  • Цукор - 1 кілограм
1. Підготувати гарненько ягоди: відокремити від гілочки, перебрати і ретельно вимити.

2. Я зазвичай Бланшируйте такі ягідки, але не більше 2 хвилин.

3. Поки черемха остигає, готуємо цукровий сироп, яким через 10 хвилин варіння заливаємо наші ягоди.

4. Доводимо варення до кипіння і знімаємо з вогню і так робимо ще 3 рази.

5. В кінці розливаємо гарячу масу по стерилізованим баночках і закочує.

Я зазвичай на ніч накриваю їх теплою ковдрою, а вже вранці ховаю в комору.

Схожі рецепти