Варення з черемшини на зиму
(покроковий рецепт з фото)
Готується варення з черемшини на зиму в домашніх умовах в основному за класичним рецептом. Деякі готують його без кісточок, але в них міститься не менше вітамінів. Ось класичний рецепт…
1. Переберія дозрілі ягоди і ретельно промийте.
2. Підсушіть плоди і побланшіруйте в воді близько декількох хвилин.
3. Виймаємо ягоди і на основі отриманого відвару готуємо сироп з цукру.
4. Заливаємо готовим гарячим сиропом черемху і варимо до повної готовності.
5. Акуратно перемішуємо і знімаємо піну, що утворилася.
6. Розливаємо варення по стерилізованим банку і закочує.
Готувати варення з черемшини на зиму в домашніх умовах за цим рецептом простіше простого. Є ще один варіант приготування такого ласощі. Відмінність в тому, що ягоди слід в сиропі доводити до кипіння і знімати з вогню. Так робити 3 рази, але в даному випадку ви витратите набагато більше часу, зате ягоди будуть "одна в одну" .
- Черемуха - 1 кілограм
- Цукор - 1 кілограм
- Лимонний сік - За смаком
2. Підсушіть плоди і побланшіруйте в воді близько декількох хвилин.
3. Виймаємо ягоди і на основі отриманого відвару готуємо сироп з цукру.
4. Заливаємо готовим гарячим сиропом черемху і варимо до повної готовності.
5. Акуратно перемішуємо і знімаємо піну, що утворилася.
6. Розливаємо варення по стерилізованим банку і закочує.
Готувати варення з черемшини на зиму в домашніх умовах за цим рецептом простіше простого. Є ще один варіант приготування такого ласощі. Відмінність в тому, що ягоди слід в сиропі доводити до кипіння і знімати з вогню. Так робити 3 рази, але в даному випадку ви витратите набагато більше часу, зате ягоди будуть "одна в одну" .