Вареники з замороженої вишнею
(покроковий рецепт з фото)
Чудові вареники з замороженої вишнею все пам'ятають ще з дитинства! Вареники з вишньою - одне з улюблених літніх страв моєї сім'ї. Ділюся рецептом.
Я розповім вам незвичайний рецепт вареників із замороженою вишнею, блюдо виходить низькокалорійним. Для вареників можна зробити і пельменное тісто, але я віддаю перевагу цей рецепт, тоді страва виходить легким, і відмінно підійде для сніданків і десертів.
Приступимо.
1. Борошно пропустіть через сито, насипте в чашку для замісу тіста гіркою.
2. У гірці зробіть поглиблення, вилийте в нього кефір, топлений маргарин і трохи посоліть.
3. Додайте яйце і замісити тісто.
4. Тепер займемося ягодами. Разморозьте їх трохи, помийте їх і виберіть кісточки. Сік, що виділився злийте в окремий посуд.
5. Від тесту відривайте маленькі шматочки і розгортайте з них кружечки.
6. У центр кожного кружечка покладіть кілька ягідок.
Ви також можете зробити маленькі вареники з замороженої вишнею. Для цього кружальця робіть невеликими і кладіть в центр по одній вишеньці.
7. Посипте вишеньки цукром (трохи) і злегка припудріть ягідки картопляним крохмалем. Тоді вони сильно не розваряться і не витечуть з тіста.
8. Потім скріпіть краю гуртка, надаючи їм форму вареників.
9. Варіть вареники з замороженої вишнею в киплячій підсоленій воді. Як тільки вареники спливли, поварите їх ще 5 хвилин і можете діставати шумівкою.
10. Якщо ви хочете отримати низькокалорійне блюдо, то полийте вареники соком вишні. Якщо ж хочеться більш ласий, то змастіть вершковим маслом і подавайте зі сметаною.
Смачного.
- Пшеничне борошно - 2, 5 склянки
- Кефір - 1 Склянка
- Яйце - 1 штука
- Маргарин - 100 грам
- Заморожена вишня - За смаком
- Цукор - За смаком (якщо вишня солодка, можна без цукру.)
- Картопляний крохмаль - 1 Чайна ложка
- Вершкове масло - За смаком
- Крем - За смаком
- Сіль - За смаком
Приступимо.
1. Борошно пропустіть через сито, насипте в чашку для замісу тіста гіркою.
2. У гірці зробіть поглиблення, вилийте в нього кефір, топлений маргарин і трохи посоліть.
3. Додайте яйце і замісити тісто.
4. Тепер займемося ягодами. Разморозьте їх трохи, помийте їх і виберіть кісточки. Сік, що виділився злийте в окремий посуд.
5. Від тесту відривайте маленькі шматочки і розгортайте з них кружечки.
6. У центр кожного кружечка покладіть кілька ягідок.
Ви також можете зробити маленькі вареники з замороженої вишнею. Для цього кружальця робіть невеликими і кладіть в центр по одній вишеньці.
7. Посипте вишеньки цукром (трохи) і злегка припудріть ягідки картопляним крохмалем. Тоді вони сильно не розваряться і не витечуть з тіста.
8. Потім скріпіть краю гуртка, надаючи їм форму вареників.
9. Варіть вареники з замороженої вишнею в киплячій підсоленій воді. Як тільки вареники спливли, поварите їх ще 5 хвилин і можете діставати шумівкою.
10. Якщо ви хочете отримати низькокалорійне блюдо, то полийте вареники соком вишні. Якщо ж хочеться більш ласий, то змастіть вершковим маслом і подавайте зі сметаною.
Смачного.