Рецепт Вареники з замороженої вишнею фото

Вареники з замороженої вишнею
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Українська кухня
Ягоди , Вишня , Заморожена вишня
Низькокалорійні
На обід
Гарячі страви , Вареники
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 40 хв.

Чудові вареники з замороженої вишнею все пам'ятають ще з дитинства! Вареники з вишньою - одне з улюблених літніх страв моєї сім'ї. Ділюся рецептом.

Опис приготування:

Я розповім вам незвичайний рецепт вареників із замороженою вишнею, блюдо виходить низькокалорійним. Для вареників можна зробити і пельменное тісто, але я віддаю перевагу цей рецепт, тоді страва виходить легким, і відмінно підійде для сніданків і десертів.

Приступимо.

1. Борошно пропустіть через сито, насипте в чашку для замісу тіста гіркою.

2. У гірці зробіть поглиблення, вилийте в нього кефір, топлений маргарин і трохи посоліть.

3. Додайте яйце і замісити тісто.

4. Тепер займемося ягодами. Разморозьте їх трохи, помийте їх і виберіть кісточки. Сік, що виділився злийте в окремий посуд.

5. Від тесту відривайте маленькі шматочки і розгортайте з них кружечки.

6. У центр кожного кружечка покладіть кілька ягідок.

Ви також можете зробити маленькі вареники з замороженої вишнею. Для цього кружальця робіть невеликими і кладіть в центр по одній вишеньці.

7. Посипте вишеньки цукром (трохи) і злегка припудріть ягідки картопляним крохмалем. Тоді вони сильно не розваряться і не витечуть з тіста.

8. Потім скріпіть краю гуртка, надаючи їм форму вареників.

9. Варіть вареники з замороженої вишнею в киплячій підсоленій воді. Як тільки вареники спливли, поварите їх ще 5 хвилин і можете діставати шумівкою.

10. Якщо ви хочете отримати низькокалорійне блюдо, то полийте вареники соком вишні. Якщо ж хочеться більш ласий, то змастіть вершковим маслом і подавайте зі сметаною.

Смачного.

  • Пшеничне борошно - 2, 5 склянки
  • Кефір - 1 Склянка
  • Яйце - 1 штука
  • Маргарин - 100 грам
  • Заморожена вишня - За смаком
  • Цукор - За смаком (якщо вишня солодка, можна без цукру.)
  • Картопляний крохмаль - 1 Чайна ложка
  • Вершкове масло - За смаком
  • Крем - За смаком
  • Сіль - За смаком
Я розповім вам незвичайний рецепт вареників із замороженою вишнею, блюдо виходить низькокалорійним. Для вареників можна зробити і пельменное тісто, але я віддаю перевагу цей рецепт, тоді страва виходить легким, і відмінно підійде для сніданків і десертів.

Приступимо.

1. Борошно пропустіть через сито, насипте в чашку для замісу тіста гіркою.

2. У гірці зробіть поглиблення, вилийте в нього кефір, топлений маргарин і трохи посоліть.

3. Додайте яйце і замісити тісто.

4. Тепер займемося ягодами. Разморозьте їх трохи, помийте їх і виберіть кісточки. Сік, що виділився злийте в окремий посуд.

5. Від тесту відривайте маленькі шматочки і розгортайте з них кружечки.

6. У центр кожного кружечка покладіть кілька ягідок.

Ви також можете зробити маленькі вареники з замороженої вишнею. Для цього кружальця робіть невеликими і кладіть в центр по одній вишеньці.

7. Посипте вишеньки цукром (трохи) і злегка припудріть ягідки картопляним крохмалем. Тоді вони сильно не розваряться і не витечуть з тіста.

8. Потім скріпіть краю гуртка, надаючи їм форму вареників.

9. Варіть вареники з замороженої вишнею в киплячій підсоленій воді. Як тільки вареники спливли, поварите їх ще 5 хвилин і можете діставати шумівкою.

10. Якщо ви хочете отримати низькокалорійне блюдо, то полийте вареники соком вишні. Якщо ж хочеться більш ласий, то змастіть вершковим маслом і подавайте зі сметаною.

Смачного.

Схожі рецепти