Вареники з вишнею на кефірі
(покроковий рецепт з фото)
Порадуйте своїх близьких ніжними варениками з вишнями. Поспішаю поділитися рецептом!
Замісити тісто з кефіру, борошна і яйця. Для начинки підготуйте вишні без кісточок. Розкачайте з тіста невеликі коржики, на кожну з яких помістіть трохи ягід. Посипте їх цукром. Закріпіть краю тесту на вареники і відварити їх в киплячій воді протягом 5 хвилин. Змастіть вершковим маслом і сметаною і подавайте на стіл. Смачного!
- Свіжа вишня - 300 грам
- Кефір - 1 Склянка
- Борошно - 2 склянки
- Курине яйце - 1 штука
- Цукор - За смаком
- Сіль - За смаком
- Вершкове масло - За смаком
- Крем - За смаком
Вимийте вишні і видаліть з них кісточки.
Змішайте яйце, кефір і борошно. Замісити тісто.
Розкачайте з нього невеликі тонкі коржі. На кожну з них покладіть трохи ягід, посипте невеликою кількістю цукру.
Ретельно закріпіть краю тесту і відправте вареники в киплячу підсолену воду на 5 хвилин. Діставайте шумівкою і відразу змащуйте вершковим маслом, щоб не злиплися. На стіл подавайте зі сметаною.