Вафлі в мультіпекаре
(покроковий рецепт з фото)
Ніщо так не прикрашає приготування страв, як наявність різноманітної техніки. Мультіпекарь просто подарунок для господині. Вафлі приготовані в ньому ніжні, з тонкою хрумкою скоринкою і тануть у роті.
Процес приготування вафель дуже простий, починаючи від тесту і закінчуючи випічкою, тому з рецептом впорається навіть починаюча господиня.
- Борошно пшеничне - 150 грам
- Вершкове масло - 100 грам
- Цукор - 100 грам
- Яйця - 2 штуки
- Сода - 0, 5 чайних ложки
- Ванілін - За смаком
Підготуйте необхідні інгредієнти.
Розтопити масло і додайте до нього цукор. Збийте міксером.
Додайте яйця.
Добре збийте до появи піни.
Борошно змішайте з содою і ваніліном. Додайте до основної маси.
Змішайте міксером на малих обертах до однорідного стану.
Розігрійте мультіпекарь. Як тільки згасне лампочка, тісто можна розлити на панелі. В середньому розливається по 1-1, 5 ст. L. Закрийте мультіпекарь і випікайте 5-6 хвилин.
Готові вафлі зніміть з панелі. Спечіть залишилися вафлі.
Вафлі готові для подачі.
Смачного!