Рецепт Şulemka фото

Şulemka
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Овочі
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю
Супи
Кількість порцій: 8-10
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Домашня версія мисливського супу зі свинини і овочів. Пропоную приготувати шулемку. Просте, ситне і дуже смачна страва! Спробуйте, ви точно не пошкодуєте!

Опис приготування:

Для шулемкі я взяла свинячу вирізку, але підійде абсолютно будь-яке м'ясо. Овочі знадобляться найпростіші, але так як цей суп мисливський, то і приготування відповідне. Всі інгредієнти нарізаються довільно, але досить крупно, адже коли ти голодний, немає часу для акуратної нарізки овочів. Спочатку все обсмажується по черзі на сковороді, а потім варитися у воді зі спеціями до повної готовності. Виходить в результаті дуже смачне, наваристий і ароматне блюдо!

  • М'ясо - 400 грам (у мене свинина)
  • Картопля - 4 штуки
  • Морква - 1 штука
  • Цибуля - 1 штука
  • Помідор - 1 штука
  • Часник - 2 зубчики
  • Лавровий лист - 2 штуки
  • Вода - 2 L
  • Сіль - За смаком
  • Спеції - За смаком
  • Рослинна олія - За смаком
  • Зелень - За смаком
Şulemka - фото крок 1
Підготуйте всі інгредієнти. М'ясо наріжте невеликими шматочками. Овочі помийте і очистіть.
Şulemka - фото крок 2
Добре розігрійте сковороду з маслом і викладіть на неї нарізане м'ясо. Посипте м'ясо сіллю і спеціями.
Şulemka - фото крок 3
Обсмажте на сильному вогні, періодично помішуючи, до появи рум'яної скоринки.
Şulemka - фото крок 4
Паралельно поставте на плиту воду, посоліть її і додайте лавровий лист. Коли м'ясо обсмажиться відправте його варитися в каструлю. На сковороді обсмажте нарізаний крупно цибулю і нарізану моркву до м'якості, після чого додайте овочі в каструлю до м'яса.
Şulemka - фото крок 5
Картопля крупно наріжте і обсмажте на цій же сковороді на сильному вогні до золотистої скоринки. Потім додайте картоплю в каструлю до м'яса і овочів. Варіть суп до повної готовності всіх інгредієнтів.
Şulemka - фото крок 6
В самому кінці додайте подрібнений часник, зелень і нарізаний кубиками помідор без шкірки.
Şulemka - фото крок 7
Готової шулемке дайте настоятися під кришкою 15 хвилин.
Şulemka - фото крок 8
Шулемка вийшла просто чудовою! Смачного!

Схожі рецепти