Тушкована курка з овочами
(покроковий рецепт з фото)
Якщо і є блюдо, яке може сподобається кожному, то це, без сумніву, тушкована курка з овочами. Тому я вирішив викласти тут простий рецепт тушкованою курки з овочами.
Тушкована курка - корисне і смачне блюдо. Рекомендується любителям м'яса, які не можуть перетравлювати смажене або занадто гостре м'ясо. Цей рецепт приготування тушкованої курки з овочами дозволять вам менше ніж за годину приготувати смачну і поживну друге блюда для всієї родини.
- Курка - 500 грам (можна як філе, так і інші частини)
- Ріпчаста цибуля - 2 штуки
- Морква - 400 грам
- Сіль - За смаком
- Спеції - За смаком
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
- Зелень - За смаком (кріп, петрушка, Braai, за смаком)
Промиваємо курку, розрубуємо на кілька шматків. Кожен шматок обтирає сіллю, потім спеціями за смаком. Змащуємо сковороду рослинною олією, ставимо її на повільний вогонь і засипаємо в сковорідку курку.
Коли курка знайде золотистий колір, додаємо в сковорідку дрібно нарізаний (кільцями або кубиками) цибуля. Помішуємо.
Тепер чистимо і натираємо на дрібній тертці моркву. Додаємо в сковорідку, помішувати.
Через кілька хвилин пересипаємо все в каструлю, каструлю заливаємо водою так, щоб вона закривала собою всю курку. Стежимо за процесом, і коли курка буде готова, її вже можна подавати до столу.