Тушкована капуста на воді
(покроковий рецепт з фото)
Хочу розповісти, як приготувати тушковану капусту на воді. Смачно і просто! Блюдо може служити як повноцінним легким обідом або вечерею, так і доповненням до улюбленого гарніру. Готуємо в мультиварці!
Перед вами - рецепт приготування тушкованої капусти на воді. Виходить смачне, в міру ситне, але все ж дієтичне блюдо - в ньому нічого того, що може відкластися на вашій талії - воно містить мінімум калорій, зате максимум користі і смаку! впевнена, вам сподобається. Бажаю удачі!
- Куряче філе - 300 грам
- Капуста - 700 грам
- Вода - 200 мілілітрів
- Цибуля - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Томатна паста - 1 Ст. Ложка
- Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
- Спеції - За смаком

1. В режимі "жарка" або "випічка" обсмажити до золотистого кольору морквину і цибулю на рослинній олії приблизно 15-20 хвилин. Вони повинні зарум'яниться.

2. Далі додамо шматочки курки і спеції, перемішаємо і готуємо в тому ж режимі ще 15 хвилин, щоб курка трохи побіліла.

3. Додамо далі подрібнену капусту і томатну пасту, перемішаємо і вливаємо воду. Спеції - за смаком. В режимі "гасіння" або "суп" далі готуємо годину.

4. От і все! Смачного!