Трубочки з повидлом
(покроковий рецепт з фото)
Рецептів трубочок з повидлом дуже багато, відрізняються вони, в основному, тестом. Даний рецепт примітний тим, що готуватися дуже швидко і просто, а ще - це пісна випічка з заварного тіста.
Приготувати трубочки з повидлом швидко і просто, дивіться покрокові рекомендації і готуйте для своїх рідних! Використовуйте будь-яке повидло, головне, щоб воно було досить густим.
- Борошно - 350-370 грам(300 грам - в тісто, 50-70 грам - з podpиl)
- Масло рослинне - 100 грам
- Окріп - 250 мілілітрів
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Більше моркви - 150 грам (будь-який, не рідким, у мене морковное)
- Мак - 1-2 Ст. Ложок
Підготуйте інгредієнти.
Просійте в миску 300 грам борошна, додайте сіль, доведіть до кипіння воду і влийте в окріп рослинне масло.
Додайте окріп з рослинним маслом в борошно з сіллю.
Замісити тісто, воно дуже м'яке і податливе, присипте стіл борошном і втрутився в тісто частину борошна, залишивши трохи для подальшої роботи з тестом.
Розділити тісто 16 рівних частин вагою близько 40 грам.
Розкачайте тісто в корж розміром з чайне блюдце, на один кінець викладіть повидло.
Підверніть краю тесту до центру і скрутіть тісто в трубочку.
Викладіть тісто на лист для випічки, залишками рослинного масла змастіть трубочки зверху.
Присипте трубочки зверху маком, а можна просто занурити їх в мак, щоб добитися рівномірної обсипання.
Випікайте трубочки 25-30 хвилин при температурі 180 градусів, занадто рум'яної скоринки НЕ буде, так як тісто пісне і без цукру.
Викладайте трубочки з повидлом на тарілку і кличте всіх пити чай.
Трубочки виходять дуже смачними, морковное повидло як не можна краще підходить для цих цілей, так як не випливає при випічці, при цьому воно дуже смачне. Приємного чаювання!