Рецепт Трояндова печиво фото

Трояндова печиво
(покроковий рецепт з фото)

Арабська кухня
Борошно , Молочні продукти , Вершкове масло
Вегетаріанське харчування
На полуденок , Для дітей , Десерт
Випічка , Солодке , Печиво
Кількість порцій: 10
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Роблять же лавандова варення або желе, чай з лавандою і крем. Так чому б не зробити випічку. Розповім про рецепт дуже простий і ароматної випічки, як приготувати лавандова печиво.

Опис приготування:

Тут підійде сушена лаванда, яку можна купити на трав'яних ринках, в супермаркеті. Ви можете самостійно насушити її квіти, поки вони ще цвітуть. В іншому зробіть тісто, як на пісочне печиво. Печиво дуже швидко випікається, але перед цим його обов'язково варто охолодити, щоб маса щільно трималася купи.

  • Борошно - 2 склянки
  • Сіль - 0, 5 чайних ложки
  • Сушені квіти лаванди - 3 Ст. Ложки
  • Ванільний екстракт - 1 Чайна ложка
  • Цукор - 1 Склянка
  • Вершкове масло - 240 грам
трояндова печиво - фото крок 1
1. У чашу комбайна викладіть лаванду, борошно, сіль, збийте все разом.
трояндова печиво - фото крок 2
2. Додайте до сухих інгредієнтів вершкове масло, ванільний екстракт і цукор, змішайте все до отримання однорідної консистенції.
трояндова печиво - фото крок 3
3. Викладіть тісто на плівку і поверніть його щільним рулетом. Надішліть в холодильник на 30-60 хвилин.
трояндова печиво - фото крок 4
4. Дістаньте тісто і розгорніть плівку, наріжте його шматочками і викладіть на деко.
трояндова печиво - фото крок 5
5. Запікайте печиво при 180 градусах близько 10-12 хвилин. Подавайте його після охолодження.

Схожі рецепти