Товсті млинці
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 40 хв.
Хто не любить млинці? Існує безліч рецептів того, як приготувати товсті млинці. Це відмінний сніданок для всіх членів сім'ї. Порадуйте себе смачними, ароматними і пишними млинцями.
Опис приготування:
Млинці можна готувати з різними начинками (солоними і солодкими), різної форми (ажурною і звичайної), а також різної товщини, хтось любить товсті, а хтось дуже тонкі. Млинці за цим рецептом виходять пишними, трохи схожими на панкейкі. Їх можна подавати з медом, джемом, сиропом, свіжими або консервованими ягодами.
- Борошно - 330-350 грам
- Молоко - 375 мілілітрів
- Вершкове масло - 3 Ст. Ложки
- Яйце - 2 штуки
- Сіль - 1 щіпка
- Розпушувач - 2 чайних ложки
- Цукор - 2 Ст. Ложки
Змішуємо молоко і яйця в мисці. За допомогою віночка або міксера збиваємо отриману масу до повітряної консистенції.
В окрему миску насипаємо борошно, цукор, сіль і розпушувач. Все ретельно перемішуємо.
Ставимо сковороду на вогонь і наливаємо трохи олії. Млинці обсмажуємо з двох сторін до появи золотистої скоринки.
Готові млинці складаємо в тарілку. За смаком можна додати шматочок масла на верхівку, полив медом. Смачного!