Тортилії з куркою
(покроковий рецепт з фото)
Ці тортильи з куркою можна їсти прямо руками, без використання столових приладів. Приголомшлива закуска, начинка в якій може бути на будь-який смак. В даному випадку це курка, огірки і сир.
Тортілья в дослівному перекладі означає "тонка коржик", в яку загортають начинку. У нашому випадку коржем служить лаваш з пшеничного борошна, а начинкою - курка, сир, огірок і зелень. Начинкою можуть бути і інші інгредієнти на ваш смак. Дивіться, як приготувати тортильи з куркою.
- Лаваш - 1 штук
- Куряче філе - 0, 5 штуки
- Огірок - 1-2 штуки
- Сир - 100 грам
- Салат Айсберг або аналогічний - 2 штук
- Яйце - 1 штук
- Кетчуп - За смаком
1. Дуже смачна закуска, яку перед подачею обов'язково слід запекти в духовці. Для початку відваріть куряче філе до готовності і дайте йому охолонути.
2. Промащуємо розгорнутий лаваш кетчупом, після чого викладаємо на нього натертий сир, нашатковану соломкою свіжий огірок і листя салату.
3. Останній шар - нарізана курка.
4. Загортаємо наш лаваш з начинкою і поверхню змащуємо яйцем.
5. Тепер змащений лаваш відправляємо в розігріту до 180 градусів духовку на 15 хвилин.
6. Якщо є сковорода-гриль, скористайтеся ним і обсмажте лаваш з обох сторін.
7. Розрізаємо навпіл або подаємо тортильи з куркою цілими в гарячому вигляді. Холодними вони також гарні на смак.