Рецепт Тортик з полуницею фото

Тортик з полуницею
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Ягоди , Полуниця
Вегетаріанське харчування
На святковий стіл
Випічка , Торти
Кількість порцій: 8-10
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Шукайте не дуже складний, але смачненький варіант десерту? хочете покажу, як приготувати тортик з полуницею в ніжному вершковому кремі? Це приголомшливий варіант домашньої випічки, який варто спробувати.

Опис приготування:

Цей рецепт гарний тим, що використовувати можна не тільки свіжу ягоду, але і заморожену. Ніжний полуничний крем чудово просочує бісквіт, і торт буквально тане в роті. Такий десерт можете приготувати не тільки до чаю, але і на святковий стіл. До речі, між коржів додатково можна викласти ягідки, нарізані тонкими пластинками, щоб тортик був ще більш полуничним.

  • Полуниця - 150 грам
  • Вершковий сир - 500 грам
  • Вершки - 350 мілілітрів (для збивання)
  • Цукрова пудра - 115 грам
  • Яйце - 5 штук
  • Цукор - 250 грам
  • Рослинна олія - 80 мілілітрів
  • Молоко - 125 мілілітрів
  • Борошно - 250 грам
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка
тортик з полуницею - фото крок 1
1. Насамперед потрібно приготувати крем. Ягоди вимийте і висушіть, видаліть у них хвостики.
тортик з полуницею - фото крок 2
2. У чашу бленедера викладіть полуницю, цукрову пудру і вершковий сир. Подрібніть все до однорідності.
тортик з полуницею - фото крок 3
3. У глибокій мисці збийте вершки. Додайте полуничний крем.
тортик з полуницею - фото крок 4
4. Акуратно перемішайте і приберіть крем в холодильник.
тортик з полуницею - фото крок 5
5. Тепер можна зайнятися коржем. Увімкніть духовку, нехай гріється до 180 градусів. Мартенс відділи Желтков.
тортик з полуницею - фото крок 6
6. У глибокій мисці з'єднайте жовтки з цукром і рослинним маслом.
тортик з полуницею - фото крок 7
7. Акуратно перемішайте і збийте міксером до однорідності. Влейте молоко.
тортик з полуницею - фото крок 8
8. Всипте просіяне борошно.
тортик з полуницею - фото крок 9
9. І розпушувач. Знову збийте.
тортик з полуницею - фото крок 10
10. Білки збийте окремо до щільних піків. Перекладіть білки в тісто і дуже акуратно перемішайте все.
тортик з полуницею - фото крок 11
11. Вилийте тісто у жароміцних форму, змащену маслом і присипану борошном (можна застелити пергаментом), відправте в духовку.
тортик з полуницею - фото крок 12
12. Випікайте хвилин 40 до румяности.
тортик з полуницею - фото крок 13
13. Готовий бісквіт потрібно як слід остудити і після розрізати акуратно на 3 коржа.
тортик з полуницею - фото крок 14
14. А далі все просто: перемажьте коржі кремом і зберіть тортик.
тортик з полуницею - фото крок 15
15. Залишками крему промажьте верх і боки. Прикрасьте ягідками і залиште просочуватися перед подачею.
Приємного чаювання!

Схожі рецепти