Тортик з полуницею
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 8-10
Час приготування: 2 г. 0 хв.
Шукайте не дуже складний, але смачненький варіант десерту? хочете покажу, як приготувати тортик з полуницею в ніжному вершковому кремі? Це приголомшливий варіант домашньої випічки, який варто спробувати.
Опис приготування:
Цей рецепт гарний тим, що використовувати можна не тільки свіжу ягоду, але і заморожену. Ніжний полуничний крем чудово просочує бісквіт, і торт буквально тане в роті. Такий десерт можете приготувати не тільки до чаю, але і на святковий стіл. До речі, між коржів додатково можна викласти ягідки, нарізані тонкими пластинками, щоб тортик був ще більш полуничним.
- Полуниця - 150 грам
- Вершковий сир - 500 грам
- Вершки - 350 мілілітрів (для збивання)
- Цукрова пудра - 115 грам
- Яйце - 5 штук
- Цукор - 250 грам
- Рослинна олія - 80 мілілітрів
- Молоко - 125 мілілітрів
- Борошно - 250 грам
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
1. Насамперед потрібно приготувати крем. Ягоди вимийте і висушіть, видаліть у них хвостики.
2. У чашу бленедера викладіть полуницю, цукрову пудру і вершковий сир. Подрібніть все до однорідності.
3. У глибокій мисці збийте вершки. Додайте полуничний крем.
4. Акуратно перемішайте і приберіть крем в холодильник.
5. Тепер можна зайнятися коржем. Увімкніть духовку, нехай гріється до 180 градусів. Мартенс відділи Желтков.
6. У глибокій мисці з'єднайте жовтки з цукром і рослинним маслом.
7. Акуратно перемішайте і збийте міксером до однорідності. Влейте молоко.
8. Всипте просіяне борошно.
9. І розпушувач. Знову збийте.
10. Білки збийте окремо до щільних піків. Перекладіть білки в тісто і дуже акуратно перемішайте все.
11. Вилийте тісто у жароміцних форму, змащену маслом і присипану борошном (можна застелити пергаментом), відправте в духовку.
12. Випікайте хвилин 40 до румяности.
13. Готовий бісквіт потрібно як слід остудити і після розрізати акуратно на 3 коржа.
14. А далі все просто: перемажьте коржі кремом і зберіть тортик.
15. Залишками крему промажьте верх і боки. Прикрасьте ягідками і залиште просочуватися перед подачею.
Приємного чаювання!
Приємного чаювання!