Рецепт Тортик «кросівки» фото

Тортик «кросівки»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Молочні продукти , Яйця , Горіхи , Маргарин
Вегетаріанське харчування
На обід , Для дітей , На святковий стіл
Випічка , Десерти
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Цей торт подобатися всій моїй родині, так як там багато арахісу, а ми його дуже любимо. Рецепт дала мені моя подруга. На смак не дуже солодкий, шар крему дуже великий виходить.

Кількість порцій: 6
  • Яйце - 4 штуки (у тісто)
  • Цукор - 1 Склянка (тісто)
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка (у тісто)
  • Борошно - 1 Склянка (тісто)
  • Крекер - 200 грам (крем)
  • Олія - 200 грам (крем)
  • Арахіс - 200 грам (крем)
  • Згущене молоко варене - 500 мілілітрів (крем)
тортик
Збити білки, потім додати цукор і ще без бити. Додати жовтки і ще раз збити. Додати борошно з розпушувачем перемішати. Викласти в форму, за стеленную пергаментом. Випікати 40-50 хв залежно від духовки)) крем: арахіс посмажити, масло збити зі згущеним молоком, додати порубаний крекер і рубаний арахіс. Корж раз різати на дві частини викласти крем, прикраса на ваш смак)) смачного))

Схожі рецепти