Торт з варенням
(покроковий рецепт з фото)
Цей торт з варенням ще називають "трухлявий пень" . Готується він швидко і як десерт на швидку руку відмінно підійде. Варення для цього пирога можна брати будь-який.
Дуже простий рецепт приготування пирога. Готувати його можна на швидку руку з мінімальної кількості інгредієнтів. Нам не треба буде ні жири, ні молочні продукти. Яйце, мука, сода і варення - ось основний склад пирога.
- Борошно - 1 Склянка
- Яйце - 1 штука
- Варення - За смаком
- Сода - 1 Чайна ложка (погасити оцтом)
- Цукрова пудра - За смаком

1. Простіше рецепта випічки я ще не зустрічала. Для цього пирога нам знадобиться яйце, мука, сода і варення. Просіваємо борошно, додаємо яйце і гасимо соду оцтом. Замішуємо тісто.

2. Додаємо варення. Я люблю використовувати для таких пирогів варення з тертих ягід з цукром. Воно свого роду свіжоприготовлене і в пирогах смакує краще. На цей раз я взяла перетерту з цукром чорну смородину. Колір тіста вийшов просто дивовижний.

3. Виливаємо в форму і ставимо в розігріту духовку на 30-35 хвилин.

4. Після випікання даємо пирога трохи постояти і витягаємо з форми. Подавати можна в нарізаному вигляді.

5. Перед подачею можна притрусити цукровою пудрою.